Medencés ingatlanok már 35 milliótól
2017.07.29. 15:28 I Stickytree

Medencés ingatlanok már 35 milliótól

Egy forró nyári napon szinte minden ember arra vágyik, hogy megmártózzon egy hideg medencében. A fővárosi és gyakran a vidéki strandok zsúfoltsága viszont olykor élvezhetetlenné teszik a fürdőzést. Egy saját medence megoldahatná a problémát, de vajon mennyibe kerül, ha egy medencés ingatlant akarunk vásárolni?

Itt találod a legjobb medencés ingatlanok listáját!

Napfényes lakás a III. kerületben

Közel 39 millió forintot kell fizetnie annak, aki szeretne beköltözni ebbe a 51 m2-es, 18,5 m2-es terasszal rendelkező másfél szobás lakásba. Az ingatlanhoz tartozik klíma, játszótér és ami a legjobb, egy szuper medence is. Nem utolsó szempont, hogy a társasházban 24 órás portaszolgálat működik, így az illetéktelen behatolóktól sem kell tartani.

medence1.jpg

 

Mediterrán hangulat a Rómain

Az előző ingatlanhoz hasonlóan ez a mindent igényt kielégítő luxus lakás is a Rómain található egy igazi wellness otthonhan. 3 szoba, 2 terasz és rengeteg extra várja az új lakókat.  A hirdetés alapján a lakók minden napot ünnepként élnek meg ebben a csodás társasházban.

medence2_1.jpg

 

Hatalmas családi ház Rákoshegyen

6 szoba, kerti tó, medence jacuzzival és kerti növények járnak ehhez a XVII. kerületi ingatlanhoz. Az 527 nm-es telken lévő, 250 nm-es lakóterülettel rendelkező, három szintes házért közel 80 millió forintot kérnek.

medence3.jpg

 

Luxus lakás 25 m2-es belső úszómedencével

A Szép Ilona lakóparkban található ez a 3 szobás, 2 fürdőszobás csodás lakás. A házban 25 méteres úszómedence, finn szauna, infra szauna, jacuzzi, konditerem, biliárd, ping-pong asztal, napozóterasz nyugágyakkal, játszótér, squash pálya, szolárium található. 

medence4.jpg

 

Egyedi tervezésű családi ház a XVI. kerületben

A három emeletes házban, emeletenként 100 m2-es, és 5+1 szoba található benne.  Az 1180 m2-es telket 2 méter magas kőkerítés övezi, a házban pedig új elektronikus biztonsági rendszer működik.

medence5.jpg