40 millióval az agglomerációban
2017.07.28. 14:42 I krakla

40 millióval az agglomerációban

A családalapítás környékén, a fővárosban élők közül sokan elkezdenek azon morfondírozni, hogy ideje lenne átköltöztetni a családi fészket az agglomerációba: egy csendesebb, zöldebb, mondjuk ki családbarátabb környékre, ahol a gyerekek nyugodtan rohangálhatnak és biciklizhetnek az utcán, játszhatnak a friss levegőn. Mostani válogatásunkban 40 milliós családi házakat fogunk mutatni, az agglomeráció népszerű településeiről!

A béke szigete Szentendrén
Egyből, a válogatásunk egyik kedvenc ingatlanával indítunk egy 160 nm-es, 1+3 szobás, frissen felújított családi házzal, melynek hatalmas teraszáról gyönyörű kilátás tárul elénk. Az ingatlan ára 42,8 millió forint. Igen, ez 2,8 millió forinttal több a bevezetőnkben beharangozott 40 milliónál, de a szomorú valóság az, hogy szinte lehetetlen jó állapotú, viszonylag nagyobb családi házat találni az agglomerációban, aminél nem kellene még plusz milliókat költeni a felújításra. Az viszont biztos, hogy ez a hangulatos házikó minden centet megér (vagy forintot, ha úgy tetszik).

8_8.jpg

Ideális választás
Pomáz Szentendre és Budapest között terül el, a szentendrei HÉV vonalán, ami roppant kedvező azoknak, akik itt akarnak letelepedni. Pomáz mellett szól még, hogy a posztban vizsgált többi településhez képest itt, kevésbé szálltak el az árak (nézz csak körbe, ha nem hiszel nekünk)! Itt van például ez a 104 nm-es, 3+1 szobás családi ház, a Teleki-Wattay kastély szomszédságában, ami "csak" 36,99 millióba kerül!

pomaz.jpg

 A Pilis hegység mélyén
Solymár a családosok paradicsoma, de sajnos ennek borsos ára van. Az eladó ingatlanokat böngészve Solymáron, alig találtunk eladó, felújítást nem igénylő házat, sőt volt olyan ház nélküli telek is, ami már ezt az értékhatárt súrolta. Úgyhogy inkább Nagykovácsi felé vettük az irányt, szerencsére nem hiába! Az Ófalu, csendes részén igazi családi fészekre bukkantunk 44 millióért!

4_37.jpg

A Duna túloldalán
Fót, Veresegyház, Őrbottyán és Vác, mind-mind jó választásnak bizonyulhat azoknak, akik ugyan távolabb költöznének a főváros nyüzsgésétől, de csak annyira, hogy ne teljen fényévekbe visszajutni oda. Vác és a Nyugati pályaudvar vonattal háromnegyed és másfél óra között mozog, ami egészen vállalható (plusz a késések, amivel azért számolnunk kell). Fótról pedig még hamarabb bent lehet a munkahelyén az ember és kerek 40 millióért pedig ilyen szép medencés, 3 szobás családi házban lakhat.

fot_1.PNG

Luxus Szigetszentmiklóson
Válogatásunk utolsó eleme kicsit kilóg a sorból, de egész egyszerűen nem tudtuk kihagyni! Szigetszentmiklóson ugyanis 42,5 millióért, olyan 2+1 szobás felújított, luxus családi házat kapunk, amilyet más agglomerációs településen ennyiért keresve se találni (igaz "csak" 96 nm-es).

miki.jpg