Panorámás télikert Orbánhegyen
2017.07.20. 06:00 I Otthon

Panorámás télikert Orbánhegyen

Kell-e annál több, minthogy olyan házat vásároljunk, amit olyasvalaki épített, aki a környéken született, ott nőtt fel, és maga építette meg a saját házát, majd élt benne 20 évig? Ezért is ritkaság az Orbánhegyen fekvő 8 szobás gyönyörű szép ingatlan, amihez páratlan télikert és óriási teraszok is tartoznak.

Az ingatlan a Britannica angol iskola mellett áll, körübelül kétszáz méterre, így azoknak a családoknak, ahol sok gyerek van, ahol több generáció él együtt, biztosan jó döntés a 8 szobás ház. A jelenlegi tulajdonos az első tulajdonos, maga építette 1997-ben. Ott született, a környéken nőtt fel, így "földiként" jól megválasztotta, hova építse az otthonát. A 887 négyzetméter alapterületű budai villa ősfákkal tarkított parkot tudhat magáénak, mellette jobbra a hegyeket látni a panorámás télikertből, balra pedig Sashegyet - egészen Ferihegyig is ellátni.

A télikert mellett a kandallós nappaliból nyíló 30 négyzetméteres terasz is garantálja a panorámát, a ház maga dél-délnyugati fekvésű. Szomszéd gyakorlatilag alig akad, leginkább a természet, a csend és a nyugalom nevezhető a szomszédnak. A tulajdonos külön kialakított egy dolgozószoba részt, ami a bejárattól külön megközelíthető. Így akár orvosnak vagy ügyvédnek is kiváló döntés lehet. 

A technikai megoldások rendkívüliek, kizárt dolog, hogy a házban ne legyen melegvíz, ugyanis mind fűtéssel, mind solarral, mind elektromos melegítéssel megoldott a háztartási víz. A ház alatt kétszáz folyóméternyi, húsz centi átmérőjű csővezeték rásegít a fűtésre és a hűtésre, ez a fajta levegőbefújási rendszer a mai modern házak abszolúte jellemzője. Az alagsori szinten napelemes rendszerrel működő medence és jacuzzi is található, a lakószintek mindegyikén kandalló biztosítja az otthon hangulatát. A lift, és az azt körülölelő belső lépcsőház teszi fel az i-re a pontot.

Kattintson a képre a csodaszép házért!

1_24.JPG

 

Címkék: eladó ház Buda Orbánhegy