Pihenőtanya, ahol a zsúfoltság ismeretlen fogalom
2017.07.12. 06:00 I Otthon

Pihenőtanya, ahol a zsúfoltság ismeretlen fogalom

Szarvason, a Kákafoki holtágnál, harminc kilométernyi holtág szakaszon, gyönyörűszép üdülőkörnyéket találni. A térségben a szűkre szabott vízparti parcellákra épült házikók jellemzők, bár egyre több minőségi ingatlan is megjelent az utóbbi időben. Ilyen a hatszobás Pihenőtanya, a 230 négyzetméter alapterületű háznál szinte csak a természetvédelmi környezet a szomszéd.

15_3.jpg

Telekvásárláskor a jelenlegi tulajdonos különösen ügyelt arra, hogy olyan partszakaszra építse a házat, ahol a zsúfoltság ismeretlen fogalom. Akad még egy kis horgásztanya is a ház mellett, amiben egyik kiváló olimpikonunk érdekelt. A 4000 négyzetméteres telek méltán nevezhető az egyik legjobb adottságúnak a környéken, a területhez 50 méteres saját partszakasz is tartozik. A Kákafoki holtágnál élők egymást támogatva ügyelnek a közbiztonságra.

“A ház olyan tulajdonosnak való, aki előnyben részesíti a természet csendjét a város zajával szemben”

- mondta az Otthontérképnek a tulajdonos. A környék hal- és vadállománya rendkívül gazdag. A partszakasz élhető, a természet csodaszép, a ház rendkívüli adottsággal bír.

Üveg, természetvédelmi táj és luxus, ez jellemzi a szarvasi nyaralót. A hat szoba mellett gardróbszoba, szauna, amerikai konyha és hatalmas nappali várja az új lakókat. Ez utóbbi hatalmas üvegfelületeket kapott, hogy akár a kanapén fekve se maradjon le senki a természet csodás látványáról. A hatszobás házat gazdaságosan fenntarthatóra tervezték, a Nobo márkájú norvég energiatakarékos fűtésrendszer akár okostelefonnal is távolról vezérelhető. Ehhez természetesen adott a megfelelő hőszigetelés.

Az ingatlanpiaci árakat és a keresletet figyelembe véve a 118 millió forintért kínált Pihenőtanya befektetési célra is kiváló, az ára akár nyolc-tíz éven belül megtérülhet. A környéken ugyanis egész évben keresik az ilyen minőségű kiadó ingatlanokat, a hatszobás házban, annak kialakításának köszönhetően akár tizenkét ember is teljes diszkrécióval elszállásolható.

Címkék: horgásztanya szarvas eladó ingatlan eladó ingatlanok Szarvas családi házak Szarvas