Intim kert is van a különleges rózsavölgyi házban
2017.07.11. 13:06 I csorbazs

Intim kert is van a különleges rózsavölgyi házban

Van egy jól megalkotott, impozáns ház Dél-Buda legszebb részén, ahol úgy alakították ki a védett, privát szférát, ahogy valószínűleg kevés helyen az országban. Intim kert, stúdió és egy korábban magánszínházként működő terem is van benne, s mindez most új gazdára vár.

Individualista, a sokaságban magányra vágyó énünk megköveteli, hogy kerítést építsünk a házunk köré, függönyt akasszunk az ablakra, adott esetben hangszigeteléssel tartsuk a falak között a szabadba kívánkozó hangokat. Ez a reális vágy azonban egy panel vagy egy sorház esetén csupán hiú ábránd marad. Vannak azonban olyanok is, akik megengedhetik maguknak, hogy kiszakítsanak a világból egy darabot és kialakítsák, saját, privát, minden idegen elől elzárt életüket.

Dél-Buda legszebb részén, Rózsavölgy területén bújik meg egy impozáns otthon, mely azok számára lehet tökéletes választás, akik minőségi élettérre vágynak és erre hajlandóak is áldozni. A közel 1000 négyzetméteres telken elterülő, háromszintes épület az 1990-es években épült, egyik különlegessége, hogy az utcafronthoz egy 35 méter hosszú nyéllel csatlakozik, ahova természetesen a tulajdonosok saját autóikkal begördülhetnek.

kep1_2.jpg

A mesepalotában helyet kapott egy 100 négyzetméteres stúdió, illetve egy korábban magánszínházként működő (45 férőhelyes), most pedig mozi szoba funkcióját betöltő helyiség is. A művészi szellemiség nemcsak az otthon kialakításában mutatkozik meg, hanem abban is, ahogy a Nap útja során körbejárja a lakást, különleges fényjátékot idézve elő.

kep4_2.jpg

Az ingatlan egyik legnagyobb értéke, hogy 5 ponton is közvetlenül kiléphetünk a gyönyörűen zöldellő, a szomszédok kíváncsi tekintete elől elzárt intim kertbe. A szemet gyönyörködtető díszkert kuriózuma egy grillező, melyet budakalászi kőből építettek fel. A hangulatos zöld terület feledhetetlen élmények színteréül szolgálhat és a legfontosabb családi események helyszíne lehet. A hangulatos nyáresti grill partikat és meghitt borozgatásokat a lélegzetelállító panoráma teszi még feledhetetlenebbé, hiszen Budaörstől Csepelig belátni az egész környéket.

kep3_2.jpg

A családi fészek belső kialakítása roppant barátságos, egy perce sem kelti az emberben a ridegség, elérhetetlenség érzetét. Az egyedi tervezésű fa konyhabútor, a faragott kőfalba simuló, nyílt légterű kandalló és a nappalit díszítő mahagóni szekrény mind arra engednek következtetni, hogy nem mindennapi és igényes kivitelezéssel és kialakítással van dolgunk.

kep2_2.jpg

Az eladó családi otthon árfekvése is a prémium kategóriába tartozását igazolja. Azonban, ha valaki megengedheti magának ezt a színvonalat, akkor miért ne választana olyan ingatlant, ahol biztosított a luxus és a kényelem, a privát élettér és az otthonosság!

 

Címkék: luxus prémium eladó családi ház rózsavölgy intim kert privát tér családi házak Dél-Budán