Hagyd a Balatont – strandolj Keleten!
ELADÓ/KIADÓ
2017.07.02. 06:00 I TothGeza78

Hagyd a Balatont – strandolj Keleten!

Egyre többen járnak oda, de azért még igazi felfedezetlen kincs a Tisza-tó. Ha valaki megszereti a különleges környéket (és miért ne tenné, ha eljár oda), akkor bizony érdemes lehet kis nyaralót, vagy akár házat nézni arrafelé. Az árak pimaszul alacsonyak!

A horgászok mellett ma már a strandolók is megtalálják a számításukat. Sok helyütt kiépített partszakaszokon fürödhetnek a nyaralni vágyók, de a leghosszabb strandszakasz az Abádszalók melletti rész. Azaz aki közel szeretne lenni Közép-Európa egyetlen olyan nagy tavához, ahol engedélyezett a motoros vízi-sportok legtöbb formája, keresve sem találna jobb helyet, mint Abádszalók. Igaz a tavat télen leürítik, így a nyári vízfelület nagyságának harmadára is lecsökkenhet, de így is marad felület, hiszen Abádszalók és Kisköre közt összefüggő 14 négyzetkilométernyi nyílt vízfelület van.

Nézzük, milyen remek olcsó nyaralók és házak kaphatók ezen a környéken.

Kezdjük is egy kakukktojással: egy kisebb üres telek már egymillió alatt is megvehető, ráadásul friss parcellázású részen, közel az egyik Tisza-csatornához.

parcelazott_telek_abadszalok.png

De még a nagyobb telkek sem drágák ugyanitt:

parcellak_abadszalok.png

Lerobbant házacska is akad a legbátrabb felújítgatóknak, vagy bontásban gondolkodóknak, melynek az irányára épp 3 millió alatti. A telek sem rossz adottságú: a buszvégállomás 400 m-re, a strand 800 m-re van és a központ is közel esik, mégis csendes a hely.

abadszaloki_haz.png

Alig drágább viszont az alábbi parasztház, de sokkal jobb állapotúnak néz ki, érdemes lehet az olcsó helyet keresőknek esetleg inkább erre alkudni, bár költeni azért erre is kell még rendesen:

abadszalok_paraszthaz.png

Tízmillióhoz közelítve (9,5 milliós irányáron) viszont már olyan minőséget találunk, ami a Balaton parttól ilyen távolságra legalább dupla ennyibe kerülne! Ha nem is a legmodernebb az épület, azért bőven megüti a szintet ez az igényes abádszalóki nyaraló. Akár családi házként is megállja a helyét (cirkófűtéses) és a nyári szezonban szobák kiadására is alkalmas lehet egy kis bevételkiegészítésként.

abadszaloki_nyaralo.png

 

Címkék: családi ház eladó ház eladó ingatlan Tisza-tó Abádszalók eladó nyaralók otthontérkép eladó/kiadó vidéki családi házak abádszalóki nyaralók vidéki nyaralók