Buda – Buda, te drága!
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.25. 06:00 I TothGeza78

Buda – Buda, te drága!

Aki egy kicsit is igényes és a fővárosi felső középosztályba tartozik vagy tartozna, az a Duna dombosabbik felén keresgél pecót. Találtunk két extrém drága ajánlatot, és két olyat is, amit már egy jó állással a hátunk mögött akár be is vállalhatunk.

Bizonyos körökben az nem is számít valamire való embernek, aki öt milliósnál olcsóbb autóval jár, nem nyaral évente kétszer valamilyen egzotikus tájon, vagy éppen a főváros nem budai oldalán lakik.

Egy kellően jó lakcímnek és azon belül is azért egy minőségi, klassz lakásnak bizony megkérik az árát. Egy adott pozíciótól felfelé az ember már nem lakhat ott ahol akar, például furcsán hat, ha egy menő multi nettó fél-egy milliót kereső középvezetője hírhedt melós környékeken lakik. Ne adj Isten, a sznob céges kollégákat vagy főnököket panel lakásban merészeli fogadni. Ez az amit nem lehet kimagyarázni.

A felső középosztály tehát jól láthatóan még ma is Budára vágyik, talán néhányan a pesti trendi belvárost még el tudnák fogadni. De Buda az Buda. A belső részek néha zajosak, de egy kicsit kijjebb haladva jön a megismételhetetlen hangulatú zöldövezet, a dombokon egyre magasabbra haladva, pedig az egyre jobb kilátás, panoráma. Nézzünk is két tipikus példát arra, hogy egy menő cég jól kereső középvezetője milyen választások elé áll.

Budapest, II. kerületben, erdőközeli családi ház

Pesthidegkúton, csendes környezetben találjuk ezt a családi házat, amely alapterületet tekintve elég tágas, 153 négyzetméter, két szintes és 2+1 szobás. Állapotát tekintve, kisebb munkálatokat még a beköltözés előtt igényel. Az ára ezen a környéken barátinak mondható, 31,9 milliót kérnek érte.

pesthidegkut_csaladi_haz1.png

 

Budapest, Bimbó úton, teljesen felújított erkélyes lakás

Szintén szuper lokáció, a II. kerületi, Bimbó út, ahol rábukkantunk egy szép állapotú, igényesen felújított, I. emeleti, 49 nm-es, erkélyes lakásra. Kínálati ára az elhelyezkedés miatt – közelebb esik a centrumhoz – több, mint az előző családi házé, 38 millió forint.

bimbo_uti_lakas1.png

Na, ezek voltak azok a példák, amelyek hús-vér ember még el tud képzelni magának. De csapjunk most a lecsóba és nézzünk meg egy olyan kéglit, amely az igazgató-helyettesek számára sem opció csak a legnagyobb nagykutyák játszótere.

Szintén Pesthidegkút-Ófaluban van ez a négyszintes, 1994-ben épült, 275 nm-es, igényesen felújított ikerház. A házból gyönyörű panoráma tárul elénk és a telken úszómedence is található. Mindez 79 millió forintért az új tulajdonosé lehet.

pesthidegkut_feluj_csal_haz1.png

Címkék: exkluzív lakás panoráma családi ház zöldövezet felújított Budapest eladó lakások Pesthidegkút otthontérkép budapesti lakások eladó/kiadó budai lakások eladó családi házak felújított családi házak felújítandó családi házak Budapest II kerület budai családi házak budapesti családi házak felújított lakások