Hagyd le a képről apu sörhasát meg a kutyát!
2017.06.23. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Hagyd le a képről apu sörhasát meg a kutyát!

Normális esetben senki sem akar ingatlant venni igénytelenül kinéző tulajdonostól, vagy megtekinteni egy feltehetően csótányok lakta konyhát. Hagyd le a fotókról apu sörhasát, a félbevágott kutyát és a koszos tányérokat!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

pinterest_1.jpg

A kutya, a félig rágott pizza és a kupleráj nem való ingatlanhirdetésbe. Forrás: Pinterest

Nos, ezek a képek nem azért rosszak, mert a béna hirdetéseket listázó blogoldalakon köthetnek ki, hanem mert a potenciális vásárlók olyan következtetéseket vonhatnak le belőlük, ami eltántorítja őket még a lakás vagy ház megnézésétől is. Nemhogy a megvételétől.

Gondolj bele! Normális esetben senki sem akar nagy értékű ingatlant venni igénytelenül kinéző, megbízhatatlan külsejű tulajdonostól. És ki akarna megtekinteni egy koszos lakást, ahol éjszaka feltehetően csótányok grasszálnak a konyhában?

Rakj rendet a kecóban, mielőtt lefotózod! Tedd el a bugyikat, koszos gatyákat, mosd el a konyhaasztalon széthagyott tányérokat, csukd be a szekrényajtókat, és ne fotózz a tükörbe úgy, hogy a háttérben látszódjék szakadozott flip-flop papucsod vagy más olyan testrészed, ruhadarabod, ami gyanakvásra adhat okot.

Így, ahogy tették ennek a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hajós utca sarkán található 100 négyzetméteres, 85 millióra taksált nagypolgári lakásnak a tulajdonosai!

bajcsy_100_nm.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Vagy ennek a dizájnos József körúti ingatlannak a gazdái.

jozsef_krt_122_nm.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Ne felejtsd el: no kupi, no cry!

 

Címkék: hirdetés vicces fotózás otthontérkép 1 érdekes lakás