Épül a szuperluxus-diákház
ELADÓ/KIADÓ
2017.06.15. 06:00 I TothGeza78

Épül a szuperluxus-diákház

Megkezdődött a különleges, egyedi külső és belső megoldásokkal készülő Simona ház építése a Józsefvárosban. de az első kapavágás idejére a lakások kétharmada elkelt. Már csak 13 lakás kapható. A projekt sikeressége és a környék folyamatos fejlődése miatt a beruházó egy újabb projektet is elindít napokon belül.

Még csak most kezdődött a Simona-ház építése a VIII. kerület Magdolna utcában, a lakások kétharmada pedig már el is kelt. Miért? Mert nem csak külcsínt tekintve, de belülről is a főváros egyik legkülönlegesebb megközelítésében valósul meg a lakásépítés a Magdolna utcai Simona Házban.

A beruházó így ünnepelte az építkezés indulását, elhozta kisgyerekeit is.

munkalatok_simona.png


A teljesen egyedi, osztrák cégtől rendelt színjátszó homlokzat csak az egyik, igaz igen szembetűnő különlegessége a projektnek. A másik dolog, hogy kifejezetten a több tízezer közelben tanuló diákok igényei szerint lesznek kialakítva a kulcsrakész, teljesen berendezett, gépesített lakások.

Aki befektetési céllal veszi az igényesen, 4 csillagos szállodai színvonalon kialakított lakásokat, az teljeskörű bérbeadási szolgáltatás is kap a beruházótól. Az átadás 2018 áprilisában várható. Pont időben, hogy szeptembertől a lehető legmagasabb áron adják bérbe a lakásokat a környéken a SOTE-n, Corvinuson, tanuló diákoknak. A SOTE 4000 külföldi diákja kifejezett célcsoport.

Itthon nagyon ritkának számít, hogy az építtető lehetőséget ad arra, bútorozottan vásárolja meg a benne lakó, vagy a kiadási céllal befektető a lakásokat. Itt a kisebb lakásoknál mindössze 890 ezer forintért, de a kétszobásaknál is mindössze 1,49 millióért teljes körű konyhai, szobai és fürdőszobai berendezéssel, gépesítve adják át a lakásokat.
Mi több, a belső berendezés nagyon jól néz ki és közel sem az olcsó bútoráruházak minőségi szintjét hozza, hanem szállodai minőségű. Extra kopásállóságú bútorok kerülnek be nem csak a szobákba, de a konyhákba is ilyen konyhapultok és bútorzat kerül. A lényegében önköltségi áron adott bútorozási csomagban a következők szerepelnek: beépített szekrények, hűtő, mosógép, főzőlap, grillezős mikróhullámú sütő, konyhai szaniter, konyhai csaptelep, king size ágy és matrac (180x200 cm), kanapé, kávézó asztal, étkező asztal székekkel, valamint lámpák és lámpatestek.

simona_haz7_1.png

Már csak 13 lakás van a Simona projektben, de napokon belül kezdődik egy újabb, hasonlóan különleges társasház lakásainak értékesítése is, néhány lépésre az ikonikusnak ígérkező Simona háztól – jegyzi meg Mayer Róbert, a beruházó Mantra Development cégtől. (A vállalkozás egyébiránt 17 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik: öt csillagos hoteleket, lakóparkokat és társasházakat építettek, építenek.) Egy másik, jelenleg építés alatt álló luxus projektjük, a CASA BORÓKA összes lakását már megvették.

 casaboroka.png

Címkék: lakás eladó újépítésű lakás kiadó lakások Budapest otthontérkép Magdolna negyed eladó/kiadó kiadó budapesti lakások Simona ház Budapest VIII. kerület eladó budapesti lakások Casa Boroka eladó új építésű lakások