Csupa fény egy zöld sziget közepén
2017.06.08. 06:00 I Otthon

Csupa fény egy zöld sziget közepén

Ragyogóan napfényes családi fészek Újbuda szívében a Nádorliget lakóparkban: a jelenlegi tulajdonosok pontosan emiatt szerettek bele a 72+25 nm-es, háromszobás lakásba, amely most eladóvá vált.

Ha szívesen lakna egy a városközponthoz közeli „zöld szigeten”: most a kitűnő infrastruktúrájú Nádorliget lakóparkban annak egyik legjobb lakása, egy belső kertre néző, magas emeleti, remek adottságú, csendes és ragyogóan napfényes lakás keresi új tulajdonosát.

nadorliget_indexcimlapi.PNG

Az ingatlan tökéletes választás fiatal pároknak és családosoknak, a belső kertben található játszótérre mindkét teraszról kiváló a rálátás. A késő tavasztól kora őszig terjedő időszakban a teraszok két plusz „szobát” jelentenek, ahol emlékezetes családi és baráti összeröffenéseket lehet tartani.

A külön bejáratú szobák a lakás remek elrendezésének köszönhetően rendkívül jól szeparáltak, a lakáson belül két ember is jól el tud különülni. Egy igazi beleszeretős otthon, ami értékállósága miatt befektetésnek sem utolsó – summázta az Otthontérképnek a tulajdonos.

A lakás K-D-Ny-i tájolásának köszönhetően az őszi-téli időszakban is napos és világos, fenntartási/fűtési költsége emiatt meglepően alacsony. A nyári hónapokban a nyílászárókba épített redőnyök, továbbá a klíma biztosítja a lakás kellemes hűvösségét. A tárolást pedig számos beépített bútor könnyíti meg.

Kattintson a képekre!

3_11_1.jpg

nadorliget_1_jo.PNG

nadorliget_4_jo.PNG

nadorliget_2_jo.PNG

nadorliget_3_jo.PNG

Címkék: 50M feletti ingatlan eladó lakás újbuda