Tücsökzene is jár a biatorbágyi mediterrán házhoz
2017.05.31. 06:00 I MeNa

Tücsökzene is jár a biatorbágyi mediterrán házhoz

Kitartó a mediterrán stílus népszerűsége Magyarországon. Az agglomerációban is van jó pár ilyen ház, de nem mindegyik teraszán élvezhetünk szép tücsökzenét. Biatorbágyon volt szerencsénk ehhez, úgyhogy felidézzük, mit láttunk és mit hallottunk.

Biatorbágy csak 17 kilométerre van Budapesttől. Ahhoz elég, hogy elvonulhassunk, és nem túl sok ahhoz, hogy bejárjunk dolgozni, szórakozni, sportolni. Sok kisgyerekes család gondolkodott így az elmúlt másfél évtizedben, ez látszik is a település összetételén, amióta intenzívebb az új családok megjelenése. A főváros telítődését, egyre sűrűbb beépítését látva nem nehéz megjósolni, hogy folytatódni fog ez a kiáramlási hullám, s egyre többen keresnek olyan családi házat, ahol hosszú távra berendezkedhetnek a felnövekvő családtagokkal együtt.

biatorbagyi_mediterran_haz_5.jpg

Még több fotóért kattints a képre!

Adott tehát ez a fejlődő település, érdemes is körülnézni, így találtunk rá erre a 2003-ban épült, 180 négyzetméteres toszkán stílusú mediterrán házra, de nem akárhol, hanem saját, jól felépített honlapján, amin jól lehet navigálni és szinte minden kérdésre választ kaphatunk. Még 3D-s websétát is tehetünk, úgyhogy könnyen elképzelhetjük, hogyan néz ki a valóságban az, amiért 68 millió forintot kérnek.

biatorbagyi_mediterran_haz_-1.JPG

További infókért kattints a képre!

Egyébként direkt olyan házat kerestünk, ahol a megszokottnál nagyobbak a terek, a belmagasságok, van benne olyan helyiség, ahol összejöhet a család vagy egy kisebb társaság és jól elválnak egymástól az egyes funkciók: a munka, a szabadidő és a kert, merthogy kertet feltétlenül elvárunk egy ilyen vidéken.

biatorbagyi_mediterran_haz_-2.jpg

Nos, pont ezeket találtuk ennél a háznál. És még valami: több mint 700 négyzetméteres a kert, nem rossz, itt még focizni is lehet.

biatorbagyi_mediterran_haz_3.jpg

biatorbagyi_mediterran_haz_4.jpg

Mégis mi az, ami ezen felül megfogott minket ebben a házban? Mondhatnánk, hogy a praktikum meg a minőségi anyagok, de ez kevés lenne. Kell valami plusz, amiért pont ezt választja valaki. Még az sem feltétlenül nagy dobás, hogy méretes a kandalló és fűthető a télikert, bár egyik sem nevezhető általánosnak és ezek is szép kialakításúak, ízlésesek. Na de a tücsökzene. Az már valami, ad valami bájt ennek az egész mini környéknek, ahol van. Az ember szépen kiül a teraszra vagy kinyitja a télikert oldalsó ajtaját és hátradőlve hallgat. És hallgat, és hallgat.

 

 

Címkék: mediterrán stílus eladó ház Biatorbágy toszkán stílus