Lessünk be Donald Trump eladó házába!
2017.05.27. 06:00 I Gazdagisztán

Lessünk be Donald Trump eladó házába!

Amikor valaki amerikai elnök lesz, minden, ami hozzá köthető, hirtelen felértékelődik. Ez Donald Trump esetében sincs másként, nem csoda, hogy kissé vastagabban fog a ceruza az egyik eladó házon.

cim_4.jpg

Amennyiben nem tiszteletlenség háznak nevezni a karibi Szent Márton-sziget egyik káprázatos pontján fekvő ingatlant. A Le Chateau des Palmiers ugyanis inkább palota, mint ház.

A kéthektáros birtokon található, 11 háló- és 12 fürdőszobás házat még 2013-ban vette Donald Trump a hírek szerint 19,7 millió dollárért, és a képeket elnézve azt kell mondjuk, lassan megalkothatjuk a trump stílust, amit nagyjából túltolt aranyozás, ízléstelen csillárok, rengeteg márvány és rémes függönyök jellemeznek.

1.jpeg

2_1.jpeg

4_30.jpg

Mindegy, nem a mi dolgunk, és nem is mi fogjuk megvenni a kétszintes központi hálólakosztállyal, egy kisebb étteremnek is becsületére váló konyhával és külön médiaszobával felszerelt (és egy hatalmas fallal körbevett) ingatlant.

3.jpeg

Különösen, hogy szolid 28 millió dollárt kérnek érte, ami a környék ingatlanárait is figyelembe véve nagyságrendileg 10 millió dollárral több, mint amennyit ér, de hát Donald Trump az amerikai elnök.

Nem mi állítjuk, hanem az eladással megbízott Island Real Estate Team tulajdonosa, Per Arun Jagtiani, aki szerint „ha valaki hajlandó lesz akár csak megközelíteni a kért árat, az azért lesz, hogy elmondhassa, övé a ház, ami egykor Donald Trump tulajdonában állt”.

5_1.jpeg

(Fotó: sothebysrealty.com)

Címkék: luxus eladó ház Donald Trump Szent Márton-sziget