Takaros családi házak várják az új külföldi cégfőnököket Kecskeméten
Eladó/Kiadó
2017.05.22. 06:00 I heveis

Takaros családi házak várják az új külföldi cégfőnököket Kecskeméten

Ha eddig azt hitted, hogy a felső kategóriás házak csak a Rózsadombra épültek, akkor most le kell rombolnunk ezt a sztereotípiát…Azt leszámítva, hogy az áruk megfizethető! És ne feledjük, Kecskeméten vagyunk, ahol egyre több az új külföldi főnök, akiknek kellhet is a minőségi hajlék.

Ez a családi ház CSOK-kal vagy CSOK nélkül is megéri az árát. 29,9 M Ft-ért 5 szobát kapunk. A tetőtér is beépített, ami a 130 m2-en felül, 30 m2-t jelent. A ház klasszikus felújított sorház, ahol nagy hangsúlyt fektettek a szigetelésre, amely egy ekkora háznál már nagy mértékben csökkenti a rezsit.

kecskeme_t_ot_130m2.jpg

Megnézem!

Ez a Toscan stílusú birtok ad otthont a mediterrán luxusháznak. A házat több hektáros fenyveserdő veszi körbe, ha kirándulni támad kedvünk, a saját parkunkban meg is tehetjük. Természetesen a házhoz melléképületek. raktárak, kocsibeálló is tartozik. Az erdő vadvilágáról is gondoskodott a jelenlegi tulaj, ugyanis etetőt helyezett el az őzikéknek. Ugyan a környezet festői és természetes, mégis az energiatakarékosság jegyében LED világítást, napelemeket helyeztek el. A ház biztonságáról kamerarendszer, infra háló és egyéb védelmi eszközök gondoskodnak.

kecskeme_t1.jpg

Megnézem!

Ha kicsit kisebb rezidenciával is megelégszünk, Hunyadiváros legszebb lakóövezetében várja ez a 68 m2-es lakás. A 2+1 szoba mellé jár még egy 11 m2-es terasz és egy 15 m2-es garázs. A modern igényeknek megfelelően klíma, padlófűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A kert ugyan nem egy hacienda, de kisebb grill partykra tökéletes.

ot_68.jpg

Megnézem!

 

20-es évei elején járó családi ház került eladó sorba. A házat parkosított kert veszi körül. A ház alatt pincerendszer húzódik, a tetőtér még üresen áll, így rengeteg kiaknázatlan lehetőséget rejt. 115 m2 jelenti az alapot, de ha építkezős kedvünk engedi ez akár a duplájára is bővíthető.

ot_20.jpg

Megnézem!

Kecskemét belvárosában várja következő lakóját ez a luxus minőségű családi ház. A kétszintes ház nagy nappalijában még házibulit is tarthatunk. A ház különlegessége a nappaliban található egyedi kandalló. Természetesen a 63,99 M Ft-ért már mosókonyha, klíma, gardrób, erkély és jakuzzi is jár. Bútorozva vagy anélkül szinte azonnal költözhető.

ot_63mil.jpg

Megnézem!

Ez hangulatos 3 szobás családi ház kiváló befektetés lehet. Az autentikus hangulat, a tanyasi légkör szinte egyértelműen vendégház kialakításáért kiált. A lakás különlegessége egy szuper dézsás fürdőkád. Mindenhol faburkolat, téglaberakás, fehér falak jellemzik.

kecskeme_t_fu_rdo_ka_d.jpg

Megnézem!

Modern design és napfény jellemezi ezt a 42 m2-es kislakást. Kis alapterülete ellenére nagyon praktikus az elrendezése, sőt ami kiemeli, hogy belső szinttel rendelkezik. Kezdőlakásnak vagy még akár kisgyerekeseknek is kiváló választás lehet. Ehhez a lakáshoz nem is kell hozzányúlni, csak a ruháinkat kell betenni a gardróbba!

kecskeme_t_ot_42m2.jpg

Megnézem!

Címkék: válogatás kecskemét exkluzív luxus eladó családi ház eladó ház eladó ingatlan otthontérkép 1 ingatlan válogatás eladó/kiadó eladó ház Kecskemét