Lakáshotel vagy hotel-lakás?
ELADÓ/KIADÓ
2017.05.07. 06:30 I TothGeza78

Lakáshotel vagy hotel-lakás?

Vagy épp csak egy olyan társasház, amelyet hotelépítési tapasztalattal, kifejezetten a bérbeadóknak és az ő bérlőiknek – főként, de persze nem kizárólag – külföldi diákoknak készül.

Van olyan új építésű ház, ahol az az igen furcsa helyzet állt elő, hogy az igen impozáns látványtervek nem csupán látványtervek maradnak! Ténylegesen olyan „ütős, csillogó és színes” lesz a bő fél éven belül elkészülő ház, mint amilyen a látványterveken van. A beruházó Mantra Development Thaiföldön már két öt-öt csillagos hotelt építtetett, majd üzemeltetett éveken át. A hazai vállalkozó fejlesztési tapasztalata tehát jobbára a kemény versenyhelyzetben működő távol-keleti luxus hotelpiacról származik.

A látványterv

simona_latvanyterv1.png 

A valóság 

simona_latvanyterv2.png


Egyébként ennek megfelelően a belső berendezést is neves hazai dizájn stúdió a SINGER stúdió tervezte meg, sőt, van arra is lehetőség, hogy a lakáskiadásra (vagy akár magáncélra) vásárlók bútorozottan vegyék át az új lakást – méghozzá meglepően kedvező áron. E bútorok jó része pedig – az említett thaiföldi referenciától nem függetlenül – a jóval magasabb szállodaipari standardnak megfelelő gyártónál készül, azaz 5 év múlva is jó állapotban lesz, nem úgy mint a jól ismert nagyáruházi akciós „bútorcsodák”.

A Simona ház remek ajánlatot jelentő két szobás lakásaiban például olyan különleges diákágy is van, amely nem csak, hogy a standard 90 centihez képest 110 centi széles és szállodai minőségben észül el, hanem különleges kialakítású is.

 ketszobas_simona.png

A végében egy kényelmes egy-két személyes kanapé is ki lett alakítva, alatta igen praktikus fiókos tárolórésszel. De a burkolatok is különös, igen fiatalos színekben, formákban pompáznak. Ugyanakkor több tucatnyi színkombinációból lehet válogatni, így a konzervatívabb ízlésűek is megtalálhatják a számukra szimpatikus színkombinációkat.

Érdemes megnézni az alábbi bemutató videót, már csak azért is, mert akad végre egy társasház, ahol a leglátványosabb technológiákat használják arra, hogy bemutassák milyen ház épül.

Persze a projekt így igen sikeres is, már csak néhány lakás szabad a Simonában. Ám pár lépésre a Magdolna utcai Simona háztól ugyanaz a beruházó a Lujza utcában is épít egy hasonlóan külünleges épületet. A Simona Ház 2.-t Itt a lakások értékesítése május 12-én megkezdődik.

 

Címkék: kiadó lakások Budapest eladó lakások otthontérkép Magdolna negyed modern design budapesti lakások eladó/kiadó Simona ház Magdolna utca Simona ház lakópark Budapest VIII. kerület lakások fiataloknak