Japán kertet építtet új házában Emilio
2017.05.04. 14:49 I MeNa

Japán kertet építtet új házában Emilio

Bonsai, jacuzzi, ezüst hálószoba. Emilio új házának kellékei, amelyeket az Otthontérkép tévéműsor most szombati epizódjában nézhettek meg a TV2-n.

Szombat délelőtt 10.50-kor kapcsolja a távirányítóval a TV2-re, mert megint jön az Otthontérkép. Az ingatlanmagazin ötödik évadának új részében százezrek kedvence, Emilio és családja a főszereplő. A fővároshoz nagyon közeli, vadonatúj házukat mutatják meg, amelyben alul, amerikai konyhás nappaliban a bézs és a mogyoró uralkodik, noha az énekes sztár eredetileg piros konyhabútort akart. A tetőtérben, ahol a szülői háló is van, az ezüst és a fehér dominál. 

image.jpeg

Emilióék büszkék arra, hogy nagyobb családi vita nélkül sikerült lezavarni az építkezést. Brüsszelből hozatták a csodatükröt és egy méretes nappalival felérő gardróbszobát alakítottak ki a rengeteg ruhájuknak. Japán kert lesz a jacuzzi mellett a terasznál és elektromos kandalló melegít majd, ha kinn hideg lesz. És az ígéret: az énekes sztár csak az Otthontérképnek nyilatkozva megígérte: új ház, új súly, vagyis megkezdi a fogyást.   

A műsorban ezen kívül kiderül, miért és hogyan újul meg a korábban rossz hírű Magdolna negyed, ahol egyre több új beruházás indul, sokkal vonzóbbá téve a környéket. Felkeresnek egy mobil házat is, ami valójában egy óriási lakókocsi. Még gyerekszoba is van benne, a nappali és a fürdőszoba mellett. 

A további részekben bemutatjuk, melyik budapesti és vidéki körzetekben érdemes lakóparki lakásokat keresni. Kiderül, hogy melyik módszer a leghatékonyabb, ha eladni vagy venni szeretnénk és eláruljuk, hogy miért választotta néhány celeb éppen azt a környéket, ahol jelenleg lakik.

A korábbi epizódokat az Indavideón is megtekintheti!

Címkék: gyerekszoba jacuzzi hálószoba családi ház Emilio japán kert nappali színe eladó házak Gyál bonsai Emilio