Madárcsicsergős luxus ingatlanok az agglomerációból
2017.04.28. 18:14 I krakla

Madárcsicsergős luxus ingatlanok az agglomerációból

A legtöbb ember életében - előbb, vagy utóbb- eljön az a pont, mikor megelégeli a város nyüzsgését és inkább egy nyugodtabb, csendesebb környéken telepedne le. Például egy szép házba, hatalmas kerttel, ahol Bodri kutya nyugodtan rohangálhat fel, s alá, és ahol reggel az embert zengő madárcsicsergés ébreszti. Valószínűleg ez akkor sincs másként, ha az embernek rendesen kivan tömve a zsebe. 

Mai válogatásunkban szebbnél, szebb családi házakat mutatunk az agglomerációból, melyektől tátva maradt a szánk.

Pilisszentivánon, eladó egy sokszoros díjnyertes magyar építész, Csikós Mihály által tervezett új építésű családi ház. A ház belső terei nagyon szép világosak köszönhetően a hatalmas ablakoknak. Még több képért kattints a fotóra!

pilisszentivan.jpg

A pilisi napsütötte ingatlan után, egy borongósabb hangulatú 334 nm-es mogyoródi házat mutatunk, ami minket egy kicsit egy skóciai kastélyra emlékeztet. Még több képért kattints a fotóra!

mogyorod_1.jpg

Ha a madárcsicsergés és a zöldellő fák látványa nem lenne elég, akkor mindenképpen nézd meg ezt a mesés solymári luxus ingatlant. A leírásból kiderül, hogy a házban egy "kilátószoba" is van, ahonnan a lakók elé lélegzetelállító panoráma tárul a Pilis medencére, a Nagy-Kevélyre és az Ezüst-hegyre. Még több képért kattints a fotóra!

solymar.jpg

Címkék: exkluzív luxus vidék panoráma eladó lakás 1 érdekes lakás 1 ingatlan válogatás