Az Őszinte Ingatlanos megmondja: miért király egy rózsadombi panel lakás
2017.04.21. 20:58 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: miért király egy rózsadombi panel lakás

Házasságra készülő, vidéken élő fiatal pár igyekszik új otthont találni a fővárosban. Sok infójuk van, de az Őszinte Ingatlanostól most szombaton kapják az igazi tutit.

Monoron lakó, de hamarosan Pesten dolgozó fiatal pár számára keresnek megfelelő lakásokat az RTL Klub új sorozatában, az Őszinte Ingatlanosban. A most szombaton 14.00-kor kezdődő epizódban Óbuda központjában egy 1910-ben épült körfolyosós házban, egy divatos, medencés, nagy parkos társasházban és egy rózsadombi paneltoronyban mutat érdekes lakásokat a Balla Ingatlan szakértője.

img_6275.JPG

Mindegyik otthon barátságos, jó állapotú, és csendes is, ám az áruk meglehetősen eltér. És nem a rózsadombi a legdrágább, viszont az a legnagyobb. Na és a konyhája, az király. A lakópark viszont szinte visszautasíthatatlan és nagyon közel lehetne a munkahelyhez, míg a "hegyről" sokat kellene utazni dologidőben. Számtalan előny és hátrány, ráadásul ott vannak a pénzügyek,(merthogy hitelre biztos szükség lesz, nem elég a monori ház eladása) amiben a Sopron Bank tanácsadója segít eligazodni.

Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

oszinte_logo.pngAz előző részben három egyetemista keresett közös, belvárosi albérletet, abban is tudott segíteni az Őszinte Ingatlanos.

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. 

 

 

Címkék: őszinte ingatlanos RTL KLub eladó lakások Óbuda eladó lakások Rózsadomb felújított lakások Rózsadomb felújított lakások Óbuda