Egyszerű, de működő tippek lakáseladás előtt
Tippek-trükkök
2017.04.20. 06:20 I galerika

Egyszerű, de működő tippek lakáseladás előtt

Ha nincs félretett pénzünk felújításra, akkor sem kell kétségbeesni. Íme, néhány apróság, ami segít jobb színben feltüntetni otthonunkat a vevők előtt.

Már-már szégyellnivaló lehet leírni, de mi mégis megtesszük: kis odafigyeléssel vonzóbbá tehetjük eladásra szánt lakásunkat. Bármennyire is közhelyes, de igaz, hogy nagyon sok vevőjelölt amolyan hangulatember, tehát igenis számít, hogy első látásra képes-e elképzelni magát a látogatás során megismert falak között vagy azonnal menekülne, mert meglátott valami oda nem illőt.  

Otthonos családi ház Debrecenben (a virágos tapéta nem annyira menő - a szerk.)

4aprosag-eladasra-kesz-lakas1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Tüntessük el a személyes tárgyakat!

A személyes pedig nemcsak a családi fotókat jelenti. A potenciális vevőket zavarja minden, ami túl különleges vagy egyedi, így ha például rajongunk a kortárs művészetért, nem árt eltüntetni az extrémebb művészeti alkotásokat.

Kezdjünk el csomagolni!

Ha a személyes tárgyakat már elpakoltuk, folytathatjuk is a csomagolást, mindazzal, amit nem használunk rendszeresen, és a várható költözés időpontjáig már nem is akarunk elővenni. Csomagoljuk el például a téli ruháinkat, a műfenyőt és a karácsonyi díszeket, és rakjuk őket rendezetten dobozokba a garázsba vagy tárolóba, vagy ahol kulturáltan el tudjuk tüntetni őket szem elől.

A semleges színek győzelme

Egy tisztasági festés aranyat érhet, de csak, ha helyesen választjuk meg a színeket. Mellőzzük az élénk, harsány színeket, és részesítsük előnyben a semleges, azok közül is a melegebb, sárgás-, barnás árnyalatokat. Jó esetben pár száz ezer forintból megúszhatjuk az akciót, de ha magunk végezzük, akkor csak az anyagra kell költeni. (A kiesett idő is pénz, de azt most nem számítottuk bele.)

Barátságos lakás semleges színekben a II. kerületben

4aprosag-eladasra-kesz-lakas2.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

A lakástextilek varázsa

Egy régi, kiült kanapé lecserélése vagy újrakárpitozása egy vagyonba kerülhet. Helyette vásároljunk inkább, ágytakarókat és díszpárnákat egymáshoz illő színekben és mintával. Ezzel könnyen feldobhatjuk a szobákat, melyek így sokkal egységesebb hatást keltenek majd.

Textilek harmóniája egy IX. kerületi lakásban

4aprosag-eladasra-kesz-lakas3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

A legjobb ingatlanok magánszemélyektől (X)

Címkék: költözés színek felújítás festés csomagolás lakástextil lakáseladás díszpárna tippek-trükkök lakás felkészítése eladásra