Az Őszinte ingatlanos megmondja: lakás vagy ház, venni vagy bérelni.
2017.04.07. 11:42 I MeNa

Az Őszinte ingatlanos megmondja: lakás vagy ház, venni vagy bérelni.

Lakásbérlés vagy vásárlás? Ház, vagy telek? Hol és milyet? Az Őszinte Ingatlanos lerántja a leplet a lakáskeresés homályos kérdéseiről. Az RTL Klub szombaton induló új, hetente jelentkező műsorában profi szakértők segítenek megtalálni pároknak, családoknak, egyedülállóknak vagy épp összeköltözőknek az álomotthont. Egy ingatlanszakértő, három lehetőség és a választás, vajon melyik a legtökéletesebb otthon?!

oszinte_logo.png

 

Az RTL Klub április 8-án 13.20-kor kezdődő új műsora, Az Őszinte Ingatlanos című sorozat hétről-hétre egy-egy valós élethelyzetből kiindulva mutatja meg, milyen választási lehetőségek vannak.Vásárlás, építés, lakásbérlet, finanszírozás, előnyök és hátrányok sorba véve és mérlegelve, megspékelve az aktuális, valós lakásárakkal és albérleti díjakkal, valamint a fenntartási költségekkel.

Az első részben egy második gyermekét váró fiatal pár választ egy ürömi építési telek, egy nem régen épült, hangulatosan berendezett, kétszintes leányfalui ház és egy nagy kerttel, dupla garázzsal ellátott, igényesen kialakított, 20 éves gyáli családi ház között.

Itt a rövid bemutató kedvcsinálónak!

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: őszinte ingatlanos őszinte ingatlanos RTL KLub eladó családi házak Gyál eladó házak Leányfalu építési telek Üröm