Keressük Budapest legszebb lakóingatlanát
2017.04.05. 16:09 I MeNa

Keressük Budapest legszebb lakóingatlanát

Nagyon érdekel minket, hogy szerinted melyik a legszebb fővárosi lakás vagy családi ház. Ha átnézted az Otthontérkép.hu kínálatát, csak tegyél egy szivecskét a kiválasztott adatlapra és tiéd lehet hetente egy menő fűkasza vagy a játék végén egy dizájnos lámpaszett.

Újíts be egy fűkaszát vagy egy lámpa szettet! Csak egy kattintás és a tiéd lehet valamelyik, miután átnézted az Otthontérkép.hu kínálatát.

Épp most akartál fűkaszát vagy lámpát venni? Ne tedd, mert meg is nyerheted valamelyiket. Most ugyanis végre valaki kíváncsi rád és a véleményedre. Ha már úgyis nézegeted a lakáshirdetéseket, ne titkold, hogy melyik belvárosi garzonban, Dunaparti luxusban vagy budai villában laknál szívesen.

adatlap_1.jpg

Ha megtaláltad álmaid otthonát, az adott ingatlan Otthontérkép.hu-n lévő adatlapján kattints a címsor előtti szívecske ikonra, s máris kedvenceid közé kerül az ingatlan. A jelöléssel részt veszel egy sorsoláson, amelyen nagyon király fűkaszát vagy menő lámpa szettet nyerhetsz.

Itt a menet:

  1. Regisztrálj az otthontérkép.hu lakáskereső oldalon!
  2. Nézz szét az oda feltöltött budapesti hirdetések között!
  3. Bökj rá a címsor előtti szívecskére!
  4. Várd a sorsolást !
A legnépszerűbb ingatlanokat a játék végén megmutatjuk egy ingatlangurunak és egy belsőépítésznek, akik egy cikkben próbálnak szakértő magyarázatot adni arra, mi fogott meg egyértelműen sokakat egy-egy lakásban.
Megjegyzés: amennyiben már korábban regisztráltál az otthonterkep.hu-n, akkor csak elég bejelentkezned a fiókodba és indulhat a nézelődés!

Nyeremények

Ha velünk játszol akkor a leadott szavazataiddal hetente nyerhetsz egy Bosch prémium műszaki cikket, a 4. hét végén pedig a fődíj, egy 100 000 forint értékű világítástechnikai utalvány, amit a navalla.hu webáruházban válthat be a nyertes!

fukasza
feny

Játék és adatkezelési szabályzat

A játék időtartama

2017. április 3. 17:00 – 2017. április 30. 18:00

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk ki.
A heti sorsolás időpontjai

2016.04.10. 12:00
2016.04.17. 12:00
2016.04.24. 12:00

Főnyeremény sorsolása

2016.05.01. 12:00

A sorsolás helyszíne

a Szervező irodája (1033 Budapest, Polgár u. 8-10.)

A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb a sorsolás után 1 munkanappal. A nyertes nevét közzé tesszük a Szervező által üzemeltetett Facebook oldalon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen, illetve postai úton történhet.

A sorsoláson valamennyi nyeremény tekintetében 1 fő tartalék nyertest sorsolunk ki, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertes nem felel meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményt az értesítést követő 30 napon belül nem veszi át.

A játékban részt vehet mindenki, aki regisztrál a fentiekben említett honlapra, majd a kedvencek ikonra kattintva leadta érvényes szavazatát egy budapesti ingatlanra. Egy résztvevő több ingatlanra is szavazhat, viszont csak egyszer kerül bele a heti és havi sorsolásba.

A szavazatot inaktív ingatlanra is le lehet adni, illetve a közben inaktívvá vált (eladott, törölt stb.) ingatlanok, és a rájuk szavazó felhasználók is részt vesznek a játékban. A játékban továbbá részt vesznek az eladó és kiadó ingatlanok is. A játékból kizárásra kerülnek Budapest területén kívül eső ingatlanok, és az ingatlannak nem minősülő egyéb hirdetések.

 

Címkék: nyereményjáték fűkasza lámpa szett