Cuki prolihumor az egyik legmenőbb budai luxusövezetben
tippek-trükkök
2017.04.05. 19:26 I dibig

Cuki prolihumor az egyik legmenőbb budai luxusövezetben

Gondolom, hogy azzal nem vagyok egyedül: ha a pénz nem számítana, a Gellérthegyen szeretnék lakni. Miért? Patinás zöldövezet, tiszteletreméltó múlttal, nem a semmiből elővarázsolódott, neo-luxustanyák burjánzanak errefelé csupán.

Ráadásul a budai, sőt még a pesti városközpont is csupán egy köpésnyi távolságra. Vagyis nem kell a világ végéről, ködben-hóban-sárban, de akár verőfényes napsütésben sem dugókban caplatni. És "közlekedéslottózni", hogy akkor most húsz perc, vagy két óra alatt érünk a központba. Illetve az időben ugyan kiszámíthatóbb tömegközlekedőknek sem kell 2-3 vagy akár 4 járművet váltaniuk.

No de hát akiknek a Gellérten villára, vagy legalábbis valamelyik épületben egy lakásra sem telik, szerencsére azért ingyen és bérmentve sétálhatnak a friss levegőn, a budapesti panorámában is kellőképp gyönyörködve.

Magam is megtettem nem kevésszer, ám ezt a proletár viccet csak nemrég vettem észre, holott a lábam előtt hevert.

Ugyan a fémöntéshez SEM (:-)) értek, de gyanítom, hogy még az öntödében fejtette ki a jómunkásember, hogy ő azért inkább Fradi-drukker, vagy legalábbis utálja az Újpestet.

11prolihumorgellert.jpg

 

És mindez az egyik legmenőbb villasornál, a Minerva utca sarkánál (ahol például a II. Világháború alatt Raoul Wallenberg svéd diplomatái az utolsó pillanatban mentettek meg a faji alapon kivégzésre kárhoztatott zsidókat, például az akkor még kamasz Zwack Pétert) a Szabó Dezső sétány irányába.

Címkék: humor luxus proli xi ker i ker Gellérthegy eladó lakások Gellérthegy villák Gellérthegy