Az Őszinte Ingatlanos megmondja: ház vagy lakás, belváros vagy külterület
2017.03.29. 11:01 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja: ház vagy lakás, belváros vagy külterület

Lakásbérlés vagy vásárlás? Ház, vagy telek? Hol és milyet? Az Őszinte Ingatlanos lerántja a leplet a lakáskeresés homályos kérdéseiről. Az RTL Klub új, hetente jelentkező műsorában profi szakértők segítenek megtalálni pároknak, családoknak, egyedülállóknak vagy épp összeköltözőknek az álomotthont. Egy ingatlanszakértő, három lehetőség és a választás, vajon melyik a legtökéletesebb otthon?!

oszinte_logo.png

 

Az RTL Klub április 8-án kezdődő új műsora, Az Őszinte Ingatlanos című sorozat hétről-hétre egy-egy valós élethelyzetből kiindulva mutatja meg, milyen választási lehetőségek vannak.Vásárlás, építés, lakásbérlet, finanszírozás, előnyök és hátrányok sorba véve és mérlegelve, megspékelve az aktuális, valós lakásárakkal és albérleti díjakkal, valamint a fenntartási költségekkel.

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

 

Címkék: telek családi ház lakásbérlés őszinte ingatlanos RTL Klub ingatlanos tévéműsor lakáshitel Őszinte Ingatlanos lakásvásárlás Őszinte Ingatlanos eladó ház Gyál eladó ház Leényfalu