Tréfarépás hirdetés a Gellérthegyről
Eladó/Kiadó
2017.03.01. 13:26 I dibig

Tréfarépás hirdetés a Gellérthegyről

Az apróhirdetések tengerében különböző módon igyekeznek a hirdetők portékájukra felhívni a figyelmet.

Humorban nem ismer tréfát az alábbi, első kerületi apróhirdetés feladója:

 

Ingatlan Opusz 3 felvonásban a Gellérthegyen

filozofusok_kertje_ot.jpg
Már a hirdetés nyitóképe a Filozófusok kertjével
is mintegy előrevetíti, hogy ne száraz tőmondatokat várjunk 

 


Műfaj: Családi, Dráma, Kaland, Történelmi, Garantált Happy End


Szereplők: 2 Örökös tulajdonos, kik édesanyjuktól örökölték az ingatlant, 1 megbízott grund kalmár.
Helyszín: Történelmi nevezetességekkel, tájvédelmi környezettel körbezárt Gellérthegyi (235 méterrel a tengerszint felett) 11 lakásos társasház, 80 nm lakása.


Bevezetés


Történetünk főszereplői gyermekkoruk színterét ezúton bocsátották árúba. Kiváló elhelyezkedésű, Buda egyik legszebb , csendes zsákutcájában, néhány percre a Belvárostól, 1440 nm -es (osztatlan közös) telken elhelyezkedő 11 lakásos társasházban - melyet 6 lakó lakja - 80nm-es 3 szobás, kertkapcsolattal rendelkező örökségük értéké konvertálása céljából az ingatlan meghirdetésre került.


Bonyodalom:


Az ismeretlen vevő, kit keresünk, kalandos útra indul a birtok szerzés után, a jelenlegi belső tereket saját ízlése szerint formálhatja és a fűtést is maga választhatja meg, akár kandallót is helyezhet az ingatlanba, a jelenlegi cserépkályha helyére. Az ingatlan közvetlen kert kapcsolatos, azonban jelenleg osztatlan közös tulajdont képez, azonban egy Társasházi Alapító Okirat módosítással könnyedén elszeparálható nagy saját kertrész nyerhető, melyen senki nem halad át már most sem! A leendő otthon nem változtatható adottsága jelenlegi K-D-Ny-i tájolása. A lakás további hozzáadott értéke, hogy pince és külön tároló is tartozik hozzá. Az örökösök tulajdonában került egy garázs (külön helyrajzi számon) is, mely 28 nm, ennek megvásárlása nem kötelező és nem szerves része az ingatlan vételnek. Külön nehézséget okoz, hogy már van is ajánlat a garázs megvételére, azonban az ajánlott ár magasan a piaci ár felett van, így az ingatlan ára a meghirdetett ár, - azonban árukapcsolással - a 28 nm (NAGY) utcafronti garázs, szemtelenül drága áron megvehető. A garázs ára csak személyes érdeklődés során megszerezhető információ (TITOK). A vevő akit keresünk a vétel ár birtoklása felett, nem árt, ha lélekkel is rendelkezik, az örökösök innen, ebből a 80 nm-ből elindulva igazán tiszteletre méltó életet értek el, mindketten Dr. címmel rendelkeznek.


Befejezés:


A közeli jövőben jelentkező vevő "Happy Endre" zárja a kalandunkat, azáltal, hogy korrekt hozzáállásával megvásárolja ezt a " Best Location"- elhelyezkedő ingatlant, lehetőleg saját részre - befektetők hasznát nem tudjuk megfinanszírozni - mert pont kertkapcsolatos lakást kereset a Gellérthegyen, kiváló környezetben, tájvédelmi terület mellett, 7-es perc sétára a Filozófia kerttől a föld planéta történelmének nagy vallási vezetőinek szobraival.
Infrastruktúra: Boltok a közelben, Tigris Óvoda, Rác Fürdő, Citadella, Tabán, Gellért Szálló és Gyógyfürdő-uszoda, Parkok.

Megközelítés: 27-, 8-, 110-, 112-, 239-, 908-, Busz

 Ízlések és pofonok. Szerintem csöppnyit modoros és jócskán bő lére eresztett a fenti, formabontó apró, ellenben lehet, hogy pont ennek köszönhetően jut el minél több érdeklődőhöz.

Köszönjük Klárinak a találatot.

 

Címkék: budapest vicces apróhirdetés i ker Buda Gellérthegy