Fiatalos, csajos és igazi családi otthonok a legfrissebb budapesti lakások között
Eladó/kiadó
2017.02.10. 16:39 I galerika

Fiatalos, csajos és igazi családi otthonok a legfrissebb budapesti lakások között

A lakásvásárlás egy komplikált folyamat, melynek legfontosabb állomása, hogy jó érzékkel kell kiválasztani a tökéletes álomotthont. Az Otthontérkép egy új sorozattal szeretné segíteni a keresőket, melyben összegyűjtjük a legfrissebb eladó otthonokat.

Szeretnél rábukkanni álmaid otthonára?

Járj nyitott szemmel, gondolkozz előre, állj készenlétben és csapj le a kínálkozó lehetőségre, mert ha te nem, akkor más teszi meg helyetted! 

Az Otthontérkép sorozatában rendszeresen elhozzuk nektek a magánfeltöltések közül válogatott, legfrissebb, eladó lakásokat. Pest egyik legnépszerűbb kerületében a XIII. kerületben rögtön három gyöngyszemre is bukkantunk.

Itt van mindjárt ez az 1+2 fél szobás lakás, mely elrendezésének köszönhetően családok számára ideális, egy 2005-ben épült társasházban található, és vidám fiatalos berendezést kapott.

60 négyzetméteres lakás a XIII. kerületben

elado4_1_1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Vagy nézzük ezt a kétszobás, felújított lakást, mely a Gogol utca és a Váci út sarkán áll, és modern, fiatalos berendezésével egy fiatal pár otthona lehet.

54 négyzetméteres lakás a XIII. kerületben

elado4_2_1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

De nem mehetünk el csukott szemmel emellett a csajos, 3 szobás lakás mellett sem a Victor Hugo utcában, melynek minden helyiségét virágminta borítja, és családok számára is kényelmes lehet.

82 négyzetméteres lakás a XIII. kerületben

elado4_3_1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Most nézzük, mit találunk Budán! Ez az 5 szobás családi ház Csillaghegyen várja, hogy egy család birtokba vegye, és még egy hangulatos borospince is tartozik hozzá.

336 négyzetméteres ház a III. kerületben

elado4_4_1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Míg ez a nappali + 2 hálószobás lakás a XII. kerületben fiatal családok számára ideális otthon lehet.

75 négyzetméteres lakás a XII. kerületben

elado4_5_1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

 

 

Mennyire családbarát a környéked? (X)

Címkék: csajos lakáskeresés lakásvásárlás eladó ház fiatalos eladó ingatlan eladó lakás Budapest családi otthon eladó/kiadó