Eladó két izgalmas villa Hűvösvölgyben
négyzetméter
2017.01.05. 10:38 I Bitay Andi

Eladó két izgalmas villa Hűvösvölgyben

Hűvösvölgy különleges atmoszféráját elhelyezkedése adja. Már elég távol esik a főváros belső körzeteinek állandóan lüktető nyüzsgésétől, de még kényelmesen megközelíthetők a főbb csomópontok. Aki szereti a természet közelségét, ugyanakkor mégsem akar kiköltözni a fővárosból, ideális otthonra lelhet Hűvösvölgyben. Most két különleges, régi eladó villát mutatunk be nektek. 

1_24.jpg

Ezt az 1800-as évek végén épült villát mostanra szokás szerint több lakásra osztották. Burjánzó kertje és tornyos szerkezete azonnal megragadja az ember képzeletét. Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki benne egy eladó lakás, akkor kattints a képre!

Budának ezen a részén az elmúlt években több villa is épült, de ezek inkább többszintes házak, semmint igazi, klasszikus villák. A válság hatására több is piacra került, így az eladó budai családi házak számát szaporították. Persze, nem mindig a kényszer miatt válnak meg egy értékes épülettől, van, hogy egyszerűen túl nagy lett vagy a családnak más tervei vannak, mint például ennek a panorámás családi háznak az esetében.

Nem tudjuk, milyen motivációk voltak az általunk kiszemelt másik, téglaépítésű családi villánál. Azt viszont tudjuk, hogy az 1800-as évek végén épült, itt dolgozott és alkotott Glatz Oszkár festőművész is a 1900-as évek elején. Nem véletlen, hiszen a ház fekvése, tájolása rendkívül egyedi. Az évek során több részletben lett az épülethez hozzá építve.

2_20.jpg

Ha ebben az épületben is szeretnél körbenézni, akkor még több fotóért kattints a képre!

Nos, melyikbe költöznétek be azonnal? 

 

 

Címkék: villa hűvösvölgy téglaépítésű 1 ingatlan válogatás Glatz Oszkár eladó ingatlanok Hűvösvölgy budai villák eladó budai családi ház panorámás családi házak