Szuperkülönleges eladó otthonok Budapesten és vidéken
eladó/kiadó
2016.12.12. 11:27 I csorbazs

Szuperkülönleges eladó otthonok Budapesten és vidéken

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legkülönlegesebb eladó otthonait. Mitől lesz egy eladó vagy kiadó lakás különleges? Hát bármitől ami miatt megragad az emlékezetünkben! Lássuk, milyen gyöngyszemekre bukkantunk ezúttal!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legkülönlegesebb eladó otthonai!

 

Tomaji csoda

Badacsonytomajon kínálják eladásra ezt a több mint 200 négyzetméteres házat, melyet jelenleg nyaralóként használnak. A hatalmas, panorámás ingatlanban 7 szoba van és mindössze 15 perc séta a vízpart.

További képekért kattints a fotóra!badacsoyntomaj_elado_haz.jpg 

A Parlament szomszédjában 

Impozáns neobarokk stílusú épületben található ez a csaknem 70 négyzetméter alapterületű lakás, mely a Kossuth téren, a Parlament szomszédságában várja új tulajdonosát. Az ingatlan remek választás lehet befektetőknek, irodának, rendelőnek, de akár lakásnak is alkalmas.

További képekért kattints a fotóra!kossuth_ter_elado_lakas.jpg

 

Színkavalkád Nyíregyházán

Ez az élénk színekben pompázó, fiatalos lakás Nyíregyházán található. A fényárban úszó eladó ingatlan ugyan tetőtéri, a klímának köszönhetően azonban a nyári hónapok sem jelentenek majd kihívást a leendő lakóknak.

További képekért kattints a fotóra!nyiregyhaza_elado_lakas.jpg

 

Elbűvölő faház Pilisvörösváron

Gyönyörű környezetben áll ez a jelenleg nyaralóként használt faház, ami könnyedén téliesíthető, így egy kisebb család lakhatási igényeit is kielégítheti. Az örökpanorámás házikó közelében sétatávolságra halastavak találhatók.

További képekért kattints a fotóra!pilisvorosvar_elado_haz.jpg

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X) 

Címkék: budapest különleges extra nyaraló eladó/kiadó