Vidéken is viszik a háromszobás lakásokat!
eladó/kiadó
2016.12.08. 13:24 I galerika

Vidéken is viszik a háromszobás lakásokat!

Köztudott tény, hogy a háromszobás lakások sokkal kelendőbbek, mint bármely más lakástípus az ingatlanpiacon, és a fejlesztők is 1 + 2-es, 2 + 1-es, 3 szobás, esetleg nappali + 3 hálószobás lakásokat kínálnak elsősorban. De minek köszönheti népszerűségét ez a lakástípus?

Minden bizonnyal annak, hogy ez a legkényelmesebb lakásméret egy egygyermekes fiatal család, vagy akár még egy kétgyermekes család számára is. De a befektetők is ilyen lakásokat keresnek, hiszen a nappali + 2 hálós és a 3 különnyíló szobás lakásokat a legkönnyebb kiadni, akár a fővárosban, akár vidéken helyezkednek el. Mai összeállításunkban ilyen vidéki ingatlanok közül válogattunk.

Frissen felújított, tetőtéri, galériás lakás Győr belvárosában

2015-ben újították fel ezt a győri lakást, mely így világos színeket és rendkívül hangulatos berendezést kapott. A tetőtéri lakásban nappali + 2 hálószoba található, és tartozik hozzá egy 18 nm-es galéria, melyen egy dolgozósarok került kialakításra. A lakás kiválóan alkalmas egygyermekes családok számára, és ára a teljes berendezést tartalmazza.

haromszobas-videki-lakasok1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Panorámás lakás Keszthelyen

Tágas amerikai-konyhás nappali és két hálószoba található ebben a keszthelyi lakásban, melynek erkélye a Keszthelyi-hegységre panorámás. A lakás 2008-ban épült és újszerű állapotban van, vételára pedig a hozzátartozó garázst is tartalmazza.

haromszobas-videki-lakasok2.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Világos, tetőtéri otthon Budaörsön

Tetőtéri ablakain keresztül rengeteg fény árad ebbe a budaörsi lakásba, mely nappali + 3 hálószobával várja új lakóit. A panorámás lakás szépen berendezett, és a város központjához közel található.

haromszobas-videki-lakasok3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Kényelmes otthon egy nagyobb családnak Győrött

Győr belvárosában található ez a nappali + 3 hálószobás lakás, melyben 2 fürdőszoba, háztartási helyiség és az egyik hálószobához tartozó gardrób növeli a komfortérzetet. A kényelmes, tágas lakás nemrég esett át felújításon, melynek során gyönyörű burkolatokat és ízléses, modern berendezést is kapott.

haromszobas-videki-lakasok4.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Belső kétszintes, tetőtéri lakás Egerben

Eger Lajosvárosban helyezkedik el ez a nappali + 3 hálós lakás, mely teljes körű felújításon esett át, nyílászárói hőszigeteltek. Alsó szintjén egy amerikai-konyhás nappali, 2 hálószoba és fürdő található, míg felső szintjén is van egy hálószoba és egy fürdőszoba, galériáján pedig dolgozósarkot alakítottak ki.

haromszobas-videki-lakasok5.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

 

 

Mennyire családbarát a környéked? (X)

Címkék: gardrób garázs nappali tetőtér eladó/kiadó győri lakások amerikai-konyhás