Háromszobás eladó lakások átlagáron
eladó/kiadó
2016.11.14. 09:51 I csorbazs

Háromszobás eladó lakások átlagáron

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját ezúttal az ár és a méret adta. Ilyen háromszobás otthonokat vásárolhatunk ma Budapesten az átlagár alatt illetve annak környékén!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Majdnem 100 négyzetméter Újlipótváros szélén

98 négyzetméter alapterületű ez a Dráva utcai lakás, melyben 2+1 szobát alakítottak ki. Az ingatlan közepes állapotú, kifejezetten napfényes és tágas, így kisebb családok számára remek választás lehet.

Ára: 26,9 millió Ft

További képekért kattints a fotóra!

drava_utca_elado_lakas.jpg

 

Felújított és erkélyes

A 7-es busz vonalán, a Nyírpalota úton kínálják eladásra ezt a 3+1 szobás panellakást, mely jelenleg 90%-os készültségi szinten, felújítás alatt áll. Az épület, melyben a családi fészek található panelprogramos, melynek köszönhetően rezsije kedvező.

Ára: 16,9 millió Ft

További képekért kattints a fotóra!nyirpalota_ut_lakas_elado.jpg

 

Patinás épület, jól alakítható lakás

A főváros központjában, a Múzeum körúton áll az a patinás 5 emeletes, 1913-ban Hikisch Rezső tervei alapján épült társasház, melyben ez az 1+2 szobás otthon eladóvá vált. A lakás kiváló választás lehet első lakásnak, illetve befektetésnek is.

Ára: 25,9 millió Ft

További képekért kattints a fotóra!muzeum_korut_elado_lakas_1.jpg

 

Felújítandó lakás a VII. kerületben

A Blaha Lujza tér közelében kínálják eladásra ezt a felújításra váró, 81 négyzetméteres lakást. A napfényes otthon belmagassága 3,6 méter, ablakai pedig az udvarra néznek.

Ára: 28,9 millió Ft

További képekért kattints a fotóra!rakoczi_ut_elado_lakas_1.jpg

 

Panorámás lakás különnyíló szobákkal

A III. kerületben, a Kerék utcában kínálják eladásra ezt a 9. emeleti tehermentes otthont, melyben 3 különnyíló szoba található. A panorámás lakáshoz igény esetén garázs is vásárolható!

Ára: 22,9 millió Ft

További képekért kattints a fotóra!elado_lakas_kerek_utca.jpg 

 

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X)

Címkék: Budapest elado lakasok atlagar eladó/kiadó