Ide menekülhet George Clooney
home dekor
2016.10.27. 16:46 I MeNa

Ide menekülhet George Clooney

Előfordulhat, hogy hamarosan felújítják George Clooney comoi-i házát. Ha nem akar messzire menni, elbújhat egy most átadott hotelben a tó partján.

Egy idő után minden ingatlanon meglátszik, hogy nem a legfrissebb, kijönnek a hibák, nincs mese, jön a felújítás. Előfordul hogy nem emiatt, hanem bővítés miatt kell elhagyni egy időre a kedvelt nyaralót, lakást, villát. Így van ez a festői como-i tónál felépült ingatlanoknál is. George Clooney már régóta bevette magát a como-i tó környékére, a Villa Oleandrát 2002-ben vásárolta potom pénzért.

como_hotel_9.jpg

como_hotel_1.jpg

Most jó hír jött neki: ha bármilyen okból egy időre mellőznie kellene szépséges villáját, akkor sem kell lemondania a csodálatos kilátásról, a tó partján emelt és nem régiben átadott hotelből teheti meg ezt. Évtizedek óta nem épült szálloda közvetlenül a tóparton.

NE HAGYJA KI EZT SEM:

Clooney szuper luxus apartmanja New Yorkban

A spanyol Patricia Urquiola tervei alapján megalkotott Il Sereno névre keresztelt szálloda nagyon elegáns, de nem túl hivalkodó. Letisztult a stílusa, minőségi olasz márványt, osztályon felüli faanyagokat használtak.

como_hotel_11.jpg

Összesen 30 nagy méretű lakrészt alakítottak ki, a fejlesztő Sereno Hotelsnek ez a harmadik luxus ingatlana, ez a cég üzemelteti a nem is olyan messze lévő, 16 századi Villa Plinana-t is.

como_hotel_4.jpg

como_hotel_5.jpg

como_hotel_3.jpg

Clooney egyébként 3-4 hónapot szokott tölteni 30 szobás part menti villájában. Gyakran meghívja kollégáit, köztük Brad Pittet és Angelina Joliet, de rendszeresen betér hozzá Matt Bellamy zenész is, akinek szintén van egy villája a tónál. Clooneynak Laglio falucskában is van egy ingatlana, egy csodás borospince.

como_hotel_2.jpg

Címkék: celeb luxus home dekor