Még lecsaphatunk a hétmilliárdos házra az Andrássy-n
négyzetméter
2016.10.09. 13:50 I MeNa

Még lecsaphatunk a hétmilliárdos házra az Andrássy-n

Egy igazi nagy halat, egy csúcsingatlant foghatunk ki az Andrássy úton. Ehhez mindössze az kell, hogy leszurkoljunk kicsit több, mint hétmilliárd forintot. 

Még nem késő, Ön is lecsaphat a négyzetéterenként 3,175 millió forintért, összesen 7,1 milliárd forintért kínált exkluzív lakóépületre az Andrássy út külső szakaszán. A tulajdonos már a nyáron is hirdette, amint erről júliusban az urbanista.hu is írt. A jelek szerint azonban nem sikerült túladni rajta, s ezért lehet most is az otthonterkep.hu-n.

andrassy_ut_hetmilliardos_haz.jpg

A Kodály körönd szomszédságában épült patinás épület Feszty Adolf építész tervei, és irányításával 1881-83 között.Az ingatlanon teljes rekonstrukciót végeztek,jelenleg az eredeti állapotát visszaadó formájában tündököl.Ebben a csodálatos ingatlanban a legmagasabb igényeknek megfelelve, négy darab luxuslakást alakítottak ki. Alagsorában wellness részleg, borospince biztosítja az önfeledt pihenést.

A környéken messze ez a legmagasabb kínálati ár. Még a közeli Köröndön is csak 1-1,2 millió forintot kérnek egy négyzetméterért.

Címkék: négyzetméter