Töretlen népszerűség, növekvő árak – Miért akar mindenki panellakást venni?
2016.08.26. 08:00 I galerika

Töretlen népszerűség, növekvő árak – Miért akar mindenki panellakást venni?

A lakáspiacon bekövetkezett fordulat óta a panellakások voltak azok, melyek iránt a kereslet elképesztő mértékben megnőtt. A dolog érdekessége, hogy a válság előtt még pont a panelek voltak a lakáskeresők kívánságlistájának legvégén. Ám a panelprogramok, és az egyedi mérőórák megjelenése sokkal gazdaságosabbá tette ezen otthonok fenntartását. Így nem csoda, ha a válság után csalódott emberek a lehető legolcsóbb és mégis gazdaságosan fenntartható panellakások felé fordultak. Az érdeklődés növekedésével pedig az árak is emelkedésnek indultak.

Kíváncsi vagy mennyibe kerülnek, és hol találhatóak a legdrágább panellakások? Ebben a posztban most ezeket gyűjtöttük össze, és valószínűleg senki sem lepődik meg azon, hogy a legdrágább panelek bizony mind a fővárosban vannak. Amit pedig még érdemes tudni róluk, hogy az áruk 28 és 38 millió forint között mozog, és ezért az árért 55-85 négyzetméteresek, valamint legtöbbjük a XIII. kerületben helyezkedik el. Érdekességként pedig hozzáfűzzük, hogy a legdrágább vidéki panel Dunakeszin található, és 25,5 millió forintért hirdetik eladásra.

Másfél szobás lakás étkezőkonyhával a II. kerületben

Eredetileg 1+2 szobás volt ez a Zöldlomb utcai, 60 négyzetméteres lakás a II. kerületben, ám a konyha-étkező kialakítása miatt az egyik szobát megszüntették. Az eredeti állapot azonban könnyen visszaállítható, így azok számára is ideális lehet ez az otthon, akik inkább a szobák számát növelnék az étkező rovására.

legdragabb-panel1.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

81 négyzetméteres lakás Újlipótvárosban

3 loggiával is rendelkezik ez a 3+1 szobás, 8. emeleti lakás, melyek közül egyet beépítettek, hogy ezzel is növeljék a lakás alapterületét. Az otthon így akár egy kétgyermekes család részére is kényelmes lehet.

legdragabb-panel2_masolata.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

70 négyzetméteres lakás a XXII. kerületben

A Savoya Park közelében, a Leányka utcában található ez a 3 szobás panellakás, melyben 2010-ben a vezetékek lettek kicserélve, egy éve pedig külső felújításon és festésen esett át. A modern bútorokkal, ízlésesen berendezett lakás fiatal családok számára ideális lehet.

legdragabb-panel3.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

81 négyzetméteres lakás a XIII. kerületben

Zöld övezetben helyezkedik el ez az 5. emeleti lakás, mely nappali + 3 szobával és egy hálófülkével várja új tulajdonosait. Az egyedi mérőórával rendelkező lakásban a nyílászáró csere megtörtént. A környéket pedig iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelők közelsége és egy zárt játszótér teszi igazán családbaráttá.

legdragabb-panel4.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Ötletesen kihasznált terek a Pók utcai lakótelepen

A III. kerületben, a Vízimolnár közben található ez a nappali + 3 hálós lakás, mely praktikusan kihasználva egy nagyobb család számára is kényelmes lehet. A nemrég felújított lakásban kicserélték a villany- és vízvezetékeket, egybenyitották a konyhát a nappalival, és a bejárati ajtót is lecserélték. A lakás így most már vidám, fiatalos külsővel várja új lakóit.

legdragabb-panel5.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Kompletten felújított lakás a XIV. kerületben

Zuglóban helyezkedik el ez a 3 szobás lakás, mely egy évvel ezelőtt, a vezetékektől a burkolatokig, a külső-belső nyílászáróktól a konyháig teljes felújításon esett át. A lakás gazdaságosan fenntartható és kitűnő helyen helyezkedik el. A villamos szinte a ház előtt áll meg, amellyel az Örs vezér tere rövid idő alatt elérhető.

legdragabb-panel6.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 Címlapkép forrásáért kattints ide!

Eladó panel lakások Budapesten (X)

Mennyire családbarát a környéked? (X)

Címkék: panel drága lakásárak eladó lakás Budapest lakás keresés