Új építésű lakást vennél? Mutatjuk a lehetőségeket!
2016.08.18. 12:03 I csorbazs

Új építésű lakást vennél? Mutatjuk a lehetőségeket!

Az utóbbi időszakban egyre többet hallunk az új építésű lakások piacának élénküléséről. Tucatnyi új projekt indult és rengeteg van, ami jelenleg terv stádiumban várja a sorsát. Ezek a modern lakóparkok mind más profillal próbálják megragadni a potenciális vásárlókat, figyelembe véve, hogy milyen élethelyzetben vannak épp és milyen preferenciákkal bírnak. Íme néhány példa!

 

A nyüzsgő városi

Vannak azok az új építésű projektek, amik a belvárosi lét előnyeit domborítják ki, hiszen sokan kifejezetten a nyüzsgő forgatagot részesítik előnyben. Ezt képviseli ez a Klauzál utcai komplexum is, mely praktikus kialakítású otthonokkal várja az érdeklődőket.

Részletekért kattints a fotóra!klauzal_utca_elado_lakas.jpg

  

A csupazöld

A zöld környezet vonzó tényező lehet a családok és a természet iránt elkötelezett lakáskeresőknek. Ezt az aspektust emeli ki a Völgy Liget lakópark, mely a II. kerületben található, csendes környezetben. A lakópark jó választás azoknak, akik nem szeretnének lemondani a városi hangulatról, de mégis egy nyugodt helyre szeretnének hazatérni a nap végén.

Részletekért kattints a fotóra!volgy_utca_elado_lakas.jpg

 

A családi

Kifejezetten a családokat célozza a Sasad Liget projekt,  melynek legújabb, 4. ütemében csaknem 300 lakást alakítottak ki. A lakópark környezete infrastrukturálisan fejlett, a közelében minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet.

Részletekért kattints a fotóra!sasad_liget_elado_lakas.jpg

 

A szuperextra

Bizonyos lakóparkok az egyediségre, exkluzivitásra fókuszálnak. Ilyen például a Budapest szívében, a Király utcában épülő K40 projekt is, ahol 106 lakás vár majd új tulajdonosra.

Részletekért kattints a fotóra!kiraly_utca_elado_lakas.jpg

 

A befektetés

Rövid és hosszú távú kiadás céljából lakást vásárolni meglehetősen jó befektetési forma lehet. Erre ment rá az Elisabeth Residence, akik a belvárosi "turistaparadicsomban" húztak fel egy erre a célra is alkalmas épületkomplexumot.

Részletekért kattints a fotóra!

elisabeth_residence_elado_lakas.jpg

 

A kisvárosi

Természetesen nemcsak Budapesten épülnek új lakóparkok, hanem vidéken is, habár tény, hogy jóval kisebb számban. A Spanyol Kert például Nyíregyházán található.

Részletekért kattints a fotóra!

spanyolkert_leado_lakas.jpg

 

Címkék: eladó új építésű valogatas