Ezek 2017 színei
2016.08.10. 12:21 I horvathandrea

Ezek 2017 színei

Még hat hónap hátravan 2016-ból, de már a következő év lakberendezési trendjeiről van szó az Elle Decorban. 2017 fő színeit a Behr festékmárka tette közzé, a színeket látva összességében elmondható, hogy 2017 bizony a kék éve lesz.

Az előrejelzések szerint a színes falak kifinomult árnyalatokban pompáznak, a három fő szín a sötétkék, a lime zöld és a fűszeres vörös. Garantáltan rabul ejtik mindenki szívét, ugyanis a pasztell árnyalatoktól kezdve a sötétebb árnyalatokig mindenféle lakberendezési stílussal jól kombinálhatók, és ha csak egyetlen egy falat festünk be a felsorolt színek valamelyikére, akkor is jól választottunk.

Annak, hogy a kék szín tarolni fog a lakberendezésben, főleg a falak színeiben, már voltak előjelei: több designnal foglalkozó oldal is megírta a kék színt, amihez a meleg arany színeket, a halvány rózsaszínt és a lágy korall színt is társították. A lakberendezési trendekben 2018-ig az előrejelzések szerint a felsoroltak mellett a föld színei is megmutatják magukat, mint például a vörösbor színe vagy a világos és sötétbarna színek. A fő szempont a trendekben a kifinomult és természetes hatás elérése - a halvány rózsaszín, a sárga és a kék tompa árnyalatai a legszűkebb helyiségben is elférnek.

A trendek meleg színei kellemes és kényelmes hangulatot teremthetnek, az erősebb színek a már alapjában véve nagyon kényelmes és otthonos térben érik el a kívánt hatást. Legyen szó akár hagyományos, régimódi stílustól akár modern stílusról, a 2017-re jósolt színek mindenhova passzolnak.

A 2017-es modern belsőépítészeti trendek nemcsak a piaci és a fogyasztói igényeket tükrözik, hanem a vásárlók különbözőségét, mind pszichológiai mind kulturális értelemben. Elvégre is mindenkinek az a célja, hogy lenyűgöző, egyedi, de funkcionális térben éljen, amiben a fiatalok és a felnőttek is jól érzik magukat.

Az alábbi galériában megnézheti a következő év legszebb színeit:

 

Panelban, balatoni nyaralóban és családi házban is bátran lehet használni a kéket:

Részletekért kattints a fotóra!pottyos_utca_elado_lakas.jpg

 

Részletekért kattints a fotóra!takacs_utca_elado_ingatlan.jpg

 

Részletekért kattints a fotóra!balatonkenese_elado_nyaralo.jpg

 

Címkék: lakberendezes valogatas