Segítség! Kék falat akarok!
2016.08.04. 16:31 I horvathandrea

Segítség! Kék falat akarok!

A színes falakhoz egyetlen egy dolog kell: bátorság. Ha ez megvan, akkor már csak a megfelelő inspirációra kell nyitottnak lenni, és a stílust kell meghatározni. A lakás adottságát mindenképpen figyelembe kell venni, a helyiség fényviszonyát, hogy mekkora a tér, és azt se árt kitalálni, hogy van-e olyan festmény vagy szőnyeg, amitől semmiképp nem akarunk megválni, mert ezek is befolyásolják a tökéletes végeredményt.

A sötétebb lakásokhoz olyan árnyalatot érdemes választani, ami világosítja a teret, és fordítva, a fényárban úszó hálószobába elfér a sötétkék falszín. Az internetnek köszönhetően számtalan kék színű falat találni, a legtöbb képen egyértelműen látszik, hogy a kék egy-egy árnyalata tágítja, vagy szűkíti a teret - az élénk és harsány színek mindig szűkítik és uralják a teret.

További képekért és az eladó ingatlan hirdetéséért kattints a fotóra!zamardi_elado_ingatlan.jpg

A kék bármilyen árnyalata kombinálható a fehér falakkal, az igazán bátrak színes bútorokkal is feldobhatják a sötétkék falat, például piros székekkel, fotelekkel. Az adott térben akkor mutat jól a kék falszín, ha csak egyféle színű: a többféle árnyalat helyett a bútorok színeit és a drapériát válogassuk meg ízlésesen. Jó szívvel ajánljuk a kék-fehér-piros színeket a hálószobába, a bugyikék-fehéret akár a nappaliba, a türkiz szín az aranyszínű bútorokkal is mutat, az óceánkék falak mellé a fehér kitűnő választás, az azúrkék és a szürkéskék pedig fekete színű bútorokkal az igazi.

További képekért és az eladó ingatlan hirdetéséért kattints a fotóra!
also_erdosor_elado_lakas.jpg

A falfestéshez kihagyhatatlan lépés a próbafestés. Fontos továbbá, hogy élénk, harsányabb színt nagy falfelületre ne válasszunk, akkor se, ha kamaszok szobájáról van szó. A helyiségenként eltérő színű falak zavaróak tudnak lenni. Ha mindenáron az egész lakást át akarjuk pingálni, akkor egymáshoz passzoló árnyalatokat válasszunk, lehetőleg egyféle színből.

További képekért és az eladó ingatlan hirdetéséért kattints a fotóra!varosligeti_fasor_elado_lakas.jpg 

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: lakberendezes valogatas