Kerti bútor 20 000 alatt? - Lehetséges!
2016.08.03. 11:56 I horvathandrea

Kerti bútor 20 000 alatt? - Lehetséges!

Olcsón, jó kerti bútort lehet készíteni raklapból, most egy hintát ajánlunk, amit tetszőlegesen lehet díszíteni festéssel és párnákkal.

hintaagy.jpg

Kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/355854808039031800/

A raklapokat számtalan módon fel lehet használni, főleg kerti bútorok készítésére alkalmasak: olcsón előállítható, praktikus és egyedi darabok készülhetnek. A kerti hintához több méter kötél, faanyag (raklap), fűrész és festék szükséges, ez utóbbi tetszőleges opció.

Első lépésként félbevágjuk a raklapot a fűrésszel, portalanítás után már le is lehet festeni, pácolni, ízlés szerint. Amikor a festék megszáradt, kössük rá a kötelet - ebből minél erősebb és vastagabb kell-, legalább hat méter hosszan, attól függően hova kerül. A kötelet kössük meg a raklapon, majd az U-alakban kapott két szárát csomózzuk össze.

A kész hintát akár a tornácra, akár a gesztenyefa vastag ágára, akár a bográcsozóhoz felállított kapura fel lehet akasztani. A kötelet helyettesíthetjük lánccal, vagy ha díszíteni szeretnénk, akkor vékonyabb kötélből fonhatjuk meg. A kapott hintát méretre vágott szivaccsal, párnákkal tehetjük kényelmesebbé, aki szeretne azon aludni délután a kertben, készítheti nagyobb méretben, akár több raklapból is.

Íme néhány udvar és terasz, ahol remekül mutatna egy ilyen kényelmes és praktikus hintaágy!

Kecskeméti luxus

Részletekért kattints a fotóra!

kecskemet_elado_luxushaz.jpg

 

Balatoni kényelem

Részletekért kattints a fotóra!

balatonfokajar_elado_haz.jpg

 

Szentendrei szépség

Részletekért kattints a fotóra!

szentendre_elado_lakas.jpg

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: kert lakberendezes valogatas