Variációk szürke falra a hálószobában
2016.07.15. 17:16 I horvathandrea

Variációk szürke falra a hálószobában

A lakásfelújítás legmeghatározóbb része a falfestés, az egyetlen, ami hátráltató erő, hogy az ember el tud veszni a rengeteg színárnyalatban. Mindegyik szín valahogyan hat a helyiségre, vagy szűkíti, vagy tágítja a teret, vagy világosabbá teszi, vagy sötétít azon. A szürke elég megosztó szín, annak ellenére, hogy évek óta töretlen a sikere, pedig nem kell idegenkednünk tőle. A hidegebb és melegebb szürkék közt egyaránt vannak olyan árnyalatok, amikkel jól lehet variálni a helyiséget: még egy sötétebb szürke fal is képes világosabbá tenni az addig tojáshéj színű falat. A krémesebb szürke színek akár a tiszta fehér falakat is felválthatják, még a hálószobában is.

A szürke színárnyalatokban a hideg és meleg színek akár egymással kombinálva is feldobják a hálószobát, ami színes és fehér kiegészítőkkel egyaránt stílusos. A hideg szürkéket fekete-fehérrel és rózsaszínnel érdemes kombinálni, a melegebb árnyalatokat fémes és púder színekkel javasoljuk.

 

A szürke falszín többféle stílusú lakásban is remekül használható, nem kell attól félni, hogy rideggé vagy kevésbé otthonossá teszi a környezetet. Íme néhány példa erre: 

 

Részletekért kattints a fotóra!szurke1.jpg

 

Részletekért kattints a fotóra!szurke2.jpg

 

Részletekért kattints a fotóra!szurke3.jpg

 

Részletekért kattints a fotóra!szurke4.jpg

Ismerd meg az ingatlan környékét is (X)

Címkék: lakberendezés