Szereted a nudista strandokat?  Akkor ezek az ingatlanok passzolnak igazán Hozzád!
2016.06.29. 09:51 I horvathandrea

Szereted a nudista strandokat? Akkor ezek az ingatlanok passzolnak igazán Hozzád!

Végre itt a nyár! Mindenki azon töri a fejét, hogy a szorgos hétköznapok után hol tudná kiengedni a fáradt gőzt. Sokan vannak, akik inkább a passzív pihenést részesítik előnyben. Elutazni egy közeli strandra, órákig napozni, majd a heverészést megszakítva csobbanni egy tó, vagy egy termálfürdő vizében.

Azonban, ha a természetesség a legfőbb szempont, akkor a legjobb választás a nudista strand, melyben kicsiny hazánk is bővelkedik. A naturizmus Magyarországon eléggé megosztó fogalom, vannak, akik teljesen elhatárolódnak tőle, de léteznek olyanok is, akik a strandolást csak ebben a formában tudják elképzelni. Persze ez attól is függ, hogy kinek mit bír el a komfortzónája. De, hogy jobban megértsük a természetes életmód szerelmeseit, nézzünk most egy kicsit az ő szemükkel: a napsugarak napozáskor csak a bőrüket érik, nem hagy foltot maga után a fürdőruha pántja, csodaszép barna bőrt nyerhetnek azok, akik elég bátrak ahhoz, hogy természetes valójukban mutassák meg magukat.

Ha Te is a nudista strandolást részesíted előnyben, vonz a naturizmus és a napfény, akkor az idei nyáron ezeket helyeket keresd fel, hogy szenvedélyednek hódolhass.

1. Szigetmonostori Naturista Park

Budapest központjától 25 kilométerre, a Szentendrei-szigeten található a Szigetmonostori Naturista Park Szigetmonostor és Surány között. A Park közel egy hektáros területen várja a naturista gondolkodás híveit, magyarokat és külföldieket, családokat és párokat egyaránt.

Szigetmonostoron gyönyörű környezetben kínálnak eladásra hétvégi házakat, melyekből párat most be is mutatunk.

72 négyzetméteres hétvégi ház a Szentendrei-szigeten

2_7.jpg

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra. 

 

570 négyzetméteres saroktelek Szigetmonostoron

3_8.jpg

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra. 

 

2. Naturista Oázis Kemping, Délegyháza

A fővárostól csupán 35 kilométerre található délegyházi Naturista Oázis Kemping mely Közép-Európa legnagyobb naturista kempingje. Ezt a strandot a magyar naturizmus bölcsőjének is nevezik, ugyanis itt alakult meg a Magyar Naturisták Egyesülete 1983-ban. A 23 hektáros kemping gyönyörű környezetben terül el, dimbes-dombos talaj és bokros, fás részek szegélyezik az arra járók útját. Emellett számtalan sportolási lehetőség is adott.

Délegyházán is szép számmal találkozhatunk eladó hétvégi- és családi házakkal, melyek közül kettővel közelebbről is megismerkedhettek:

91 négyzetméteres családi ház kertkapcsolattal

6_8.jpg

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra. 

 

127 négyzetméteres családi ház csendes környezetben

5_8.jpg

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra. 

 

3.  Naturista Strand és Kemping, Balatonberény

A balatonberényi naturista strand 1990 óta üzemel. A nádasokkal, fákkal körülvett területen a természetes életmód kedvelői zavartalanul kapcsolódhatnak ki. Kiváló sportolási lehetőségek és színes programok tehetik még emlékezetesebbé az ide látogatók szabadidejét.

Ha Balaton-parti családi házat, vagy nyaralót keresel, ez a két ingatlan biztosan elnyeri a tetszésedet.

72 négyzetméteres ház a balatonberényi szőlőhegyen

7_5.jpg

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra. 

 

140 négyzetméteres, egyedi tervezésű családi ház
8_2.jpg

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra. 

 

A legszebb panorámás lakások itt (X)

Csodálatos lakás az agglomerációból (X)

Címkék: nyár eladó ház