Hagyd el a várost, MOST!
2016.06.16. 16:34 I csorbazs

Hagyd el a várost, MOST!

Miközben túlcsordul a média és az érdeklődő közönség az ingatlanpiac irreálisnak titulált budapesti áraival, addig vidéken gyakorlatilag tucatjával találni olyan ajánlatokat, melyek felújítással együtt is csak kis töredékét teszik ki a fővárosi áraknak. Ennek ellenére a főváros iránti kereslet töretlen és érthetetlen módon egyre csak nő. Most bebizonyítjuk, miért nincs igaza a pestfanatikusoknak!

1. Éljen a távmunka!

A vidéki élettel szemben támasztott egyik legnagyobb ellenérv, hogy kevés a munkalehetőség. Tény, hogy Budapesten sokkal koncentráltabban fordulnak elő a szabad pozíciók, a helyzet azonban nem megoldhatatlan. Ott van például a távmunka lehetősége, ami ugyan itthon még gyerekcipőben jár, de egyértelműen ebbe az irányba halad a munka világa, így remélhetőleg néhány év múlva ez már nem számít majd kuriózumnak. Képzeld csak el, milyen jó lehet ezen a cuki kis teraszon dolgozni a tavaszi-nyári hónapokban!

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

ujiraz_elado_haz.jpg

 

2. Vállalkozni is lehet ám!

Manapság már nem lehetetlen úgy felépíteni egy vállalkozást, hogy az székhelytől függetlenül tudjon működni. Webshopot indítasz? Táskákat varrsz? Esetleg termelői ambícióid vannak? Ki mondta, hogy ezeket csak Budapesten lehet csinálni? Érdekes ajánlatnak tűnik például ez a hercegszántói ház, melynek hirdetője titokzatos módon így domborítja ki a lehetőségeket: " Ha valaki a kertet nem a hagyományos célokra szeretné hasznosítani, akkor lehetőség van más, rendkívül egyedülálló hasznosításra, mellyel anyagi szempontból jelentős eredmények érhetők el. A házzal, valamint a kert hasznosításával kapcsolatosan - egyeztetés alapján - az érdeklődőket tájékoztatom!"

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a képre!

hercegszanto_elado_haz.jpg

 

3. Magyarországon nincsenek távolságok!

Gyakori kritika a vidéki lét ellen, hogy kevés a szórakozási lehetőség, sok kisvárosban nincs egy mozi vagy egy jó étterem sem. A valóság azonban az, hogy Magyarországon nincsenek távolságok. Ha valaki megszeretné oldani a tartalmas kikapcsolódást, az nem azon fog múlni, hogy 50 kilométer utaznia kell vagy sem. Ez a 70 négyzetméteres otthon például csak 30 kilométerre fekszik Budapesttől. Bár, hozzáteszem egy jó séta, egy kis játék az udvaron legalább annyira kikapcsoló lehet mint egy mozifilm.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a képre! 

ercsi_elado_haz.jpg

 

4. A vidéki élet nem unalmas, hanem nyugodt

A nyüzsgő fővárosból vidékre látogatva az ember kissé lassabbnak érezhet mindent. Óránként megy csak busz, 5-kor bezár a bolt, ha egy bizonyos könyvet szeretne venni valaki, azt lehet, hogy meg kell rendelni. Cserébe viszont nyugodt, zöld környezet és tiszta levegő jár.  Mint például Alsópetényben, ahol ez a kedves kis kert is található.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

alsopeteny_elado_haz.jpg

Címkék: vidék megfizethető eladó ingatlan