Változik az Otthontérkép regisztrációs rendszere!
2016.05.23. 11:35 I csorbazs

Változik az Otthontérkép regisztrációs rendszere!

Az Otthontérkép mostantól az Indapasstól független regisztrációval működik!

A regisztráció egyszerűbbé tétele érdekében változtattuk meg a folyamatot, így most már pillanatok alatt létrehozhatod fiókodat.

Az Otthontérkép folyamatos fejlesztési törekvései ezúttal a regisztrációs rendszer megreformálását tűzték ki célul. A váltás célja, hogy a felhasználók, vagyis Ti, sokkal gyorsabban és könnyebben tudjatok regisztrálni és így elérni több szolgáltatást, például a hirdetésfigyelést és a hirdetésfeladást. A változásokról minden regisztrált felhasználó email üzenetet kap. Az ebben leírt utasításokat követve könnyedén elvégezhető az átregisztráció.

Azoknak, akik már regisztráltak korábban az oldalra nem kell mást tenni, mint megadni régi jelszavukat vagy pedig választani egy újabbat a megadott felületen, melyet a kapott emailből érhettek majd el.

otreg.jpg

Akik még nem regisztráltak az Otthontérképen, de szeretnének, egy egyszerű formulán adhatják meg nevüket, email címüket és jelszavukat. A „Regisztrálok” gomb megnyomása után az email címre egy megerősítő linket küldünk, melyre kattintva aktiválható a fiók.

Hogy miért érdemes regisztrálnod?

  • ingyenesen adhatsz fel hirdetést
  • ingyenesen állíthatsz be hirdetésfigyelést, melynek köszönhetően naponta értesülhetsz az érdeklődési körödbe tartozó eladó és kiadó otthonokról
  • megnézheted pontosan, hogy környékeden milyen mértékű a bűnesetek száma
  • megjelölheted kedvenc ingatlanjaidat, hogy később könnyedén megtaláld őket.

 

100 ezer ingatlan egy helyen (x)