Húsvéti lakásvadászat - Irány a kert!
2016.03.27. 12:01 I csorbazs

Húsvéti lakásvadászat - Irány a kert!

Itt a tavasz, irány a kert! Az első melengető napsugarak a kertes házban élők számára nemcsak a tavasz közeledtét jelzik, hanem a kerti munkák kezdetét is. Heti válogatásunkban szebbnél szebb kerteket mutatunk be nektek, melyek csak arra várnak, hogy egy új lakó birtokba vegye őket!

Az, hogy milyen kertet alakítasz ki magadnak nagyrészt a telek adottságaitól és pénztárcád méretétől függ. Annyi bizonyos, hogy nem kell vagyonokat költeni egy udvarra ahhoz hogy, hogy jóleső érzés legyen a reggeli kávét elszürcsölgetni a teraszon. Sokkal fontosabb az, hogy ha egyszer belevágsz a kertészkedésbe, akkor rendszeresen foglalkozz vele, gondozd a növényeket!

Hogy milyen jellegű kertekben gondolkozhatsz? Adunk neked néhány tippet!

 

1. A virágos

Egy kertet a virágok igazán elbűvölővé tudnak tenni. Azon felül, hogy szemet gyönyörködtetőek, még élénk illatuk is körüllengheti az egész placcot. Ilyen kellemes virágos kerttel találkozhatunk ebben a pécsi családi házban is.

További képekért kattints a fotóra!

pecs_elado_haz_1.jpg

 

2. A  modern

Modern stílusú otthon mellé modern kert dukál! Tökéletes példája ennek az irányvonalnak ez a törökbálinti otthon, mely érdekes vonalvezetésével és bátor színhasználatával tűnik ki a több eladó ház közül. Kültéri hangulatvilágítás, gyönyörű gyep, trópusi fa és mészkőborítású teraszok, pregolás árnyékolók és jakuzzi várja majd a leendő tulajdonost!

További képekért kattints a fotóra!

torokbalint_elado_haz.jpg

 

3. A mesebeli

Kedvelt kerti díszítőelem a tó és a fölötte átívelő híd, mely mesebeli hangulatot kölcsönöz az egész udvarnak. Nemcsak esztétikailag van a topon ez a 250 négyzetméteres családi ház, de az udvaron automata öntözőrendszer gondoskodik  növények vízellátásáról.

További képekért kattints a fotóra!

erd_elado_haz.jpg

 

4. A medencés

Sok ember vágya, hogy udvarának dísze egy medence legyen. Néhány évvel ezelőtt ez egyfajta státusszimbólumként is funkcionált, ma már azonban inkább a megosztó tulajdonságok közé sorolandó. Ezt a luxusházat azok számára ajánljuk, akik gyönyörű környezetben szeretnének saját medencéjükben csobbanni egyet a nyári hőségben!

További képekért kattints a fotóra!

szada_elado_haz.jpg

 

5. A sütkérezős

A kényelem megszállottjai még az udvar kialakításakor is a praktikusságot és a komfortosságot tartják szem előtt. Ennek eredménye jellemzően egy árnyékos kerti kiülő vagy éppen egy sütkérezős terasz, ahol a tulajdonosok feltöltődhetnek a napfény energiáival.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_torokbalint.jpg

Címkék: válogatás kert udvar eladó ház kerti tó eladó ingatlan