Akarsz látni egy igazi belvárosi luxusotthont?
2016.03.04. 13:12 I csorbazs

Akarsz látni egy igazi belvárosi luxusotthont?

A legtöbbek számára elképzelhetetlen, hogy milyen lehet az élet egy közel félmilliárdos lakásban. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint egy átlagos budapesti ember nettó 204 ezer forintot visz haza havonta. Vajon hány évig kellene spórolni ahhoz, hogy ilyen, 450 milliós luxuslakásra fussa?

Egyszerű kalkulációnk szerint nagyjából 183 évig kellene az illetőnek a teljes fizetését a malacperselybe tuszakolni, mire a sajátjának tudhatja a csodaszép, "kacsalábon forgó" luxuslakást. Nyilván mindez durva kalkuláció és abban az értelemben nem vezet sehova, hogy az ilyen ingatlanokat feltehetően nem a havi fizetésből szokták megvásárolni.

Mégis mit várhatunk egy 450 milliós lakástól?

Több mint 1,6 millió forintos négyzetméterár láttán az ember egyfelől elgondolkodik eddigi életén, másfelől pedig elkezdi keresni a miérteket. Miért kerülhet ennyibe ez a lakás? A válasz pofon egyszerű: mert szép, mert modern, mert belvárosi és mert úgyis akad majd valaki, aki megvásárolja!

Alapvető kvalitás a kiváló elhelyezkedés. Ez adott ennél az otthonnál, hiszen a főváros egy igen frekventált részén, a Vörösmarty téren várja büszkén új tulajdonosát.

 v_kerulet_elado_lakas.jpg

A lakást minimál stílusban rendezték be. A kevésbé fanatikusok számára elsőre riasztónak tűnhetnek a hatalmas "üres" terek, az azonban vitathatatlan, hogy meglehetősen jó ízléssel alakították ki a legtöbb helyiségét.

v_kerulet_lakas_elado.jpg

450 milliós magasságokban az alap jellemvonások kiválóságán túl várunk valami extrát, valami nem mindennapit is. Ebben az esetben ez a technológiai felszereltségben ölt testet. Az otthonban kiváló színvonalú audiovizuális berendezéseket találhatunk, a kellemes hőmérsékletről fan-coil fűtés és hűtés gondoskodik, a fény-és viharérzékelővel ellátott árnyékolási rendszer a fényviszonyokat szabályozza, a teraszt pedig vízpárahűtéssel szerelték fel.

v_kerulet_luxuslakas.jpg

 

Megnéznéd a lakás többi részét is? Kattints IDE vagy a képekre!