Belvárosi ármustra - Mennyibe kerül egy lakás az V. kerületben?
2015.11.24. 15:24 I csorbazs

Belvárosi ármustra - Mennyibe kerül egy lakás az V. kerületben?

Valóban elérhetetlen álom egy belvárosi lakás? Mennyiért vásárolhatunk ingatlant a nyüzsgő forgatagban? Megvizsgáltuk az Otthontérkép eladó belvárosi ingatlanjait és arra a következtetésre jutottunk, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a város szívében szeretne élni. 

A belváros sokak számára vonzó, hiszen a központi elhelyezkedés temérdek lehetőséget nyújt. Saját használatra is jó döntés lehet egy ilyen ingatlan, de befektetésként is jól szuperálhat mind a hosszútávú, mind pedig a rövidtávú lakáskiadás tekintetében.

Tény azonban, hogy kiugróan magas áron lehet hozzájutni ezekhez a lakásokhoz. A 40-60 négyzetméteres otthonokat alapul véve megvizsgáltuk, hogy a különféle állapotú ingatlanokat átlagosan milyen áron vásárolhatjuk meg. Az V. kerület környékén 15 M Ft alatt egyáltalán nem találtunk lakást, a felújítandók 30 M Ft, a felújítottak 35 M Ft, az újszerűek 40 M Ft körül mozognak - természetesen felfelé a határ a csillagos ég!

Most pedig jöjjenek az ingatlanok!

Új építésű luxuslakás

2010-ben adták át azt az épületet, melyben eladásra kínálják ezt a luxusminőségű, 42 négyzetméter alapterületű lakást. Az ingatlan ára: 73,6 M Ft.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

vorosmarty_ter_elado_ingatlan.jpg

 

48 négyzetméteres felújított otthon

Egy 1875-ös épületben található ez az új tulajdonosra váró, teljes körűen felújított otthon. A letisztultságot képviselő kétszobás lakás ára: 37,9 M Ft. 

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

belvaros_elado_ingatlan.jpg

 

Jó állapotú lakás a Szerb utcában

1,5 szobás, jó állapotú otthon eladó a Szerb utca és a Váci utca sarkán. A tégla építésű, utcára néző, kellemes hangulatú lakás ára: 31 M Ft.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!szerb_utca_elado_lakas.jpg

 

Felújítandó lakás Lipótvárosban

46 négyzetméter alapterületű, 1,5 szobás ez a felújításra váró otthon, mely remek választás lehet a belváros szerelmeseinek. Az eladó lakás ára: 31 M Ft.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_belvaros.jpg

 

Címkék: luxus belváros új építésű felújított felújítandó eladó lakás Budapest 1 ingatlan válogatás