Áldás vagy átok, ha éppen egy új építésű lakásba szeretünk bele?
2015.11.17. 14:18 I csorbazs

Áldás vagy átok, ha éppen egy új építésű lakásba szeretünk bele?

Az új építésű lakások szélsőséges megítélése abból fakad, hogy találkozhatunk olyan rémtörténetekkel az interneten, melyek a nem megbízható kivitelezésről és csalódások sorozatáról szólnak. Tévedés azonban azt gondolni, hogy ez törvényszerű. Mai bejegyzésünkből megtudhatjátok, miért lehet érdemes új építésű lakásba invesztálni.

A gombamódon szaporodó új építésű lakások nagyon sok lakáskereső érdeklődését keltik fel. Ugyan sok helyen olvasható, hogy a problémák csak utólag látnak napvilágot és a munkálatok utolsó fázisát gyakran "összecsapják", ennek ellenére mégis érdemes lehet ezt a formát választani.

Meggyőző érv lehet, hogy ha idejében jelentkezünk egy lakás megvásárlására, akkor saját igényeinket is jelezhetjük az építtető felé. Ez annyit jelent, hogy elképzeléseink, természetesen reális keretek között, megjelenhetnek a végső kialakításban, így az eredmény egy olyan otthon lesz, amit 100%-osan a sajátunknak érezhetünk. Ha már kész a lakás, esetleg néhány éves és volt is már tulajdonosa, akkor pedig nem kell attól tartanunk, hogy a gyermekbetegségek éppen nálunk fognak előbukkanni.

Az új építésű házak jellemzően modern kialakításúak, ami mind a külső-belső dizájnban mind pedig a gépészeti megoldásokban megjelenik. A korszerű megjelenés és a felhasznált technológia XXI. századi életérzést kölcsönöz a bentlakóknak.

Míg egy használt lakás esetén tartanunk kell az előző tulajdonos elrejtett "hibáitól", addig az új építésű vagy néhány éves ingatlanok esetén ez a veszély nem áll fenn. Ennek ellenére érdemes szakértők véleményét is kikérni ahol lehet. Ha még csak tervasztalon van a szóban forgó ingatlan, akkor arról, ha pedig már elkészült, akkor a vásárlás előtt kérjünk tanácsot.

A következőkben néhány különleges, új építésű lakásba nyerhettek bepillantást!

Őzgida villa a II. kerületben

Budapesten, az Őzgida utcában épül ez az ötlakásos társasház, melyben a legkorszerűbb technológiát és magas minőségű alapanyagokat fognak felhasználni. A luxuskategóriájú lakásokat kulcsrakész állapotban kínálják, így a leendő tulajdonos ízlésvilága is tükröződhet a végleges kialakításban.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

ozgida_villa.jpg

 

Panorámás lakás a Rómain

A III. kerületben, egy lakóparkban található ez az egyedi, csaknem 100 négyzetméteres otthon, melyhez saját terasz és egy tetőterasz is tartozik. A luxuslakás 3 méteres belmagassággal bír, így tágas terei kellemes életteret biztosíthatnak.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

iii_kerulet_elado_luxusingatlan_1.jpg

 

Jó elhelyezkedés, világos terek

A XIII. kerületben áll az a 2015 őszén átadott új építésű ingatlan, melyben ez a 47 négyzetméter alapterületű, háromszobás lakás megtalálható. A ház remek elhelyezkedésű, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedési eszközök megállói néhány perces sétával kényelmesen elérhetőek.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

xiii_kerulet_uj_epitesu_lakas.jpg

 

Teraszos lakás Kecskeméten

Kecskeméten, a belváros közelében található ez az új építésű társasház, melyben eladásra kínálnak egy negyedik emeleti 52 négyzetméteres otthont. Az "A" energetikai besorolású, liftes ingatlan kifejezetten modern technológiával bír, így minden adott egy kényelmes családi fészek kialakításhoz.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kecskemet_elado_ingatlan_2.jpg

 

Címkék: budapest társasház új építésű eladó ingatlan eladó lakás 1 ingatlan válogatás