Vásárolj lámafarmot!
2015.11.13. 14:22 I csorbazs

Vásárolj lámafarmot!

Egy igazán különleges lehetőségre bukkantunk az Otthontérképen! Egy lámafarmot kínálnak eladásra, mely már önmagában is kuriózumnak számít, ráadásul egy csodaszép családi ház is tartozik hozzá. Mai bejegyzésünkből kiderül, miért érdemes lámafarmot vásárolni, és természetesen a lakóházat is bemutatjuk majd.

Budapesttől nem messze, Dabason található ez a 6500 négyzetméteres telek, melyen egy kellemes családi otthon és egy lámafarm kapott helyet. A 1949-es Ludas Matyi film helyszínéül szolgáló település Pest megyében található. Népessége 2001 és 2011 között 3,4%-kal növekedett, vagyis az utolsó népszámláláskor 16 386 fő lakott itt.

A teljes térképért kattints a fotóra!

dabas_nepessegszam.png

 

Az eladó lámafarm láttán felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért érdemes lámatartásba kezdeni. El sem tudjuk képzelni, hogy ez a Dél-Amerikában őshonos teveféle, mennyire hasznos "társa" lehet az embernek! Hogy miért?

  • Húsa egészséges, mivel alacsony zsírtartalmú. Olyannyira, hogy egyre gyakrabban jelenik meg az étlapokon is. 
  • A láma-gyapjú kellemes tapintású és pihe-puha.
  • Jó teherhordó. E funkciója egyre inkább háttérbe szorul, de tény, hogy a testtömegének 25-30%-át is képes elvinni.
  • Jó "házőrző". Képes a veszély jelzésére és határozottan védi saját területét. Ebből adódóan nyájak őrzésére is használható.
  • Kedves, barátságos és vicces. A lámák alapjába véve barátságos állatok és akár 20 évig is élhetnek. Hangulatukat "testbeszédükkel" jelzik, ráadásul, ha valami vagy valaki nem tetszik nekik, nem átallják szembeköpni az illetőt.

 

Vállalkozókedvűek és lámarajongók figyelemébe ajánljuk ezt a farmot, ahol minden környezeti feltétel adott ahhoz, hogy valaki teljes életet élhessen. Modern, háromszintes, A+ besorolású családi ház, gyümölcsös, ősfákkal díszített terület, erdő és egy berendezett állatfarm. Ha mindez nem lenne elég, a területen egy pálinkafőző üzem is található, ami ugyan nem képezi az ár részét, de külön megvásárolható. 

 

Most pedig lássuk a házat!

Modern kialakítás, kellemes környezet

Mi másra vágyhat még ezen kívül az ember? A négyszobás, kényelmes családi otthon 220 négyzetméter alapterületű, újszerű és duplakomfortos.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

dabas_elado_ingatlan.jpg

 

Kényelem és design

Nem csak kívülről megnyerő ez a családi ház, de belső kialakításra is nagy gondot fordítottak. A otthonban fal-és mennyezetfűtést/hűtést alakítottak ki, hővisszanyerős szellőztetéssel. 

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

dabas_csaladi_haz_elado.jpg

 

Csend és nyugalom mindenütt

A csendes környezet és a gondozott udvar tökéletes alkalmat kínál a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Képzeld csak el, milyen jó lehet egy kellemes nyári napon ezen a  kényelmes hintaágyon pihenni!

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

dabas_elado_csaladi_haz.jpg

 

Ha lámatartásra adnád a fejed, íme néhány jellemző és jó tanács!

 

Címkék: modern vidék családi ház farm állattartás eladó ingatlan 1 érdekes lakás