A luxus az úr?
2015.11.01. 08:00 I csorbazs

A luxus az úr?

Jártál már valaha igazi luxuslakásban? El tudod képzelni, hogy egy designer által tervezett lakásban élj? Az Otthontérkép következő adásában gyönyörű magyarországi luxusingatlanokba nyerhettek betekintést és megnézhetitek hol él Cooky, a kedvelt rádiós műsorvezető.

Az előző adás tartalmából

Az Otthontérkép múlt heti adásában a telekvásárlás és az építkezés került a középpontba. Szakértőnk, Ditróy Gergely elmondta, hogy a nagyvárosok környéki települések telkei a legkeresettebbek, amik jellemzően elérhető árúak is. Természetesen, például Budapesten is lehet építkezésre alkalmas területet vásárolni, ez azonban sokkal magasabb árfekvésű és az igazán jó ajánlatok megtalálásához nagy szerencse kell.

A műsorban Semsey Tamás beruházó, kivitelező felhívta a figyelmet arra, hogy az első és legfontosabb feladat telekválasztás során a lakókörnyezet kiválasztása. Milyen messze van az óvoda? Milyen bevásárlási lehetőség vannak? Mennyi időt kell utazni reggelente a munkahelyig? És még folytathatnák az igények sorolását. A szakember elmondta, hogy érdemes már a vásárlás előtt ellátogatni a földhivatalba a leendő építész kíséretében és tájékozódni a területre vonatkozó szabályozási háttérről. 

A telekvásárlási tippeket felsorakoztató múltheti adást és benne Kulcsár Edina leendő otthonát IDE kattintva nézheted meg!

Telket vásárolnál? Itt egy remek lehetőség! Részletekért kattints a fotóra!

harsanylejto_telek.jpg

Venni vagy építeni? Örök dilemma, amit nehéz eldönteni. Próbáld ki a Harsánylejtő családi ház építő kalkulátorát!

 

A mai adás tartalmából

Az Otthontérkép mai műsorában a luxusé lesz a főszerep. Sokan csak félve álmodoznak arról, hogy milyen lehet az élet egy több száz milliós otthonban, akadnak azonban olyanok is, akik valóban ilyen ingatlanokba térnek haza nap mint nap. 

Mint tudjuk, a luxus relatív fogalom, akárcsak az ízlés. A számokkal azonban nem lehet vitatkozni! Egy háromszázmilliós villa aligha mondható "tömegcikknek", így még ha belső kialakítása nem is nyeri el tetszésünket, azt mindenképp el kell fogadnunk, hogy egy valódi kuriózummal van dolgunk.

Ilyen "felső kategóriás" ingatlanokat mutatunk be nektek a mai műsorban, sőt, még Cooky, a közismert rádiós műsorvezető "szerény hajlékába" is bepillanthattok.

Nézd meg az előzetest a videóra kattintva!

 

Vasárnap 12.05-kor nézd az Otthontérkép műsorát a TV2-n!

Figyeld adásunkat, felelj a végén feltett kérdésre, küldd el válaszodat az otthonterkep@tv2.hu címre és értékes ajándékokat nyerhetsz!

 

Ezekhez hasonló ingatlanokkal találkozhatsz a műsorban! Kattints a képekre a részletekért!

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra! 

luxuslakas_v_kerulet.jpg

 

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra! 

pesthidegkut-ofalu.jpg

 

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra!

elado_luxuslakas_xviii_kerulet.jpg

 

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra!

elado_luxuslakas_udulo_ut.jpg 

 

Címkék: tv2 műsor luxus ingatlanpiac telek otthontérkép