Ilyen, amikor a pénzhez ízlés is társul
2015.10.30. 07:30 I csorbazs

Ilyen, amikor a pénzhez ízlés is társul

Egy egészen elképesztő, profi szinten kivitelezett lakásra bukkantunk az Otthontérkép eladó ingatlanjai között. A budapesti, szuperpanorámás luxuslakás egyedi megjelenésével, változatos designelemeivel ragad meg az ember emlékezetében. Lássuk, nektek hogy tetszik!

A Főváros egyik kedvelt részén, a III. kerületben, a Remete közben található ez a különlegesség, mely belső kialakításának köszönhetően egy neves designer lapban is megjelent. A város e szegletén a zöldterület aránya több mint 32%, ami Budapest viszonylatában jónak mondható.

Az átlag kínálati ár 459 ezer Ft/m² körül mozog, míg az eladási ár 260 ezer Ft/m². Ezek természetesen átlagárak, így kicsit sem kell meglepődni azon, ha egy luxuslakás sokkal magasabb árfekvésű. Ebbe a kategóriába tartozik az itt bemutatott ingatlan is.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

remete_koz_elado_ingatlan.jpg

 

A 170 négyzetméter alapterületű, 2013-ban belsőépítész tervei alapján felújított lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, étkező, egy fürdő, két hálószoba és gardrób kapott helyet. A tágas terek, a praktikus kialakítás és a részletekig kidolgozott elemek teszik egyedivé és ellenállhatatlanná ezt a családi otthont.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotókra!

remete_koz_nappali.jpg

 

remete_koz_luxuslakas.jpg

 

A belső design mellett igazán megnyerő még a 300 négyzetméteres, gondozott kertrész, ahol egy kis ház és egy grillterasz is megtalálható. Itt terül el egy medence is, melyben ücsörögve lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

remete_koz_udvar.jpg

 

A jó hír, hogy a csodaingatlan jelenleg új tulajdonosra vár. Nincs más hátra mint feltörni a malacperselyt, telefont ragadni és lecsapni a tálcán kínálkozó lehetőségre! 

 

Címkék: budapest design luxus eladó ingatlan 1 érdekes lakás