Zseniális családi otthon sok-sok színnel és fantáziával
2015.10.28. 16:00 I csorbazs

Zseniális családi otthon sok-sok színnel és fantáziával

Szeretjük a szép ingatlanokat! Szeretjük nézegetni őket kívülről-belülről és elképzelni, hogy milyen lehet egy profi szakember által megtervezett lakótérben élni. Ma egy igazán zseniális és minden szempontból példásan vizsgázó családi házat mutatunk be, melyben egy külön Star Wars szobát is kialakítottak. Nektek melyik helyiség a kedvencetek?

Sosem tudhatod mit rejtenek egy ház falai. Így van ez ezzel, a XIV. kerületi családi házzal is - habár tény, hogy már külső megjelenésében is bizakodásra ad okot. A csendes kis mellékutcában szerényen megbúvó ingatlan maga a gyönyörök háza lehet azoknak, akik kedvelik a vizuális élményeket és az igényességet.

További képekért kattints a fotóra!

edison_utca_elado_ingatlan.jpg  

A 345 négyzetméter alapterületű családi fészek háromszintes, melyeknek minden szegletét alaposan megtervezték. Az ingatlanhoz egyébként egy kert is tartozik, ami tökéletes lehet egy fűszerkert kialakítására. Még tudjuk fokozni az élvezetet, a tetőn ugyanis egy 101 négyzetméteres tetőkertet alakítottak ki, ahol fergeteges bulikat és összejöveteleket lehet csapni, de akár kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas.

További képekért kattints a fotóra!

edison_utca_elado_csaladi_haz.jpg

 

A ház földszintjén egy duplaállásos garázst alakítottak ki, továbbá - sztereotípiákkal élve - a hölgyeknek mosókonyhával az uraknak pedig műhellyel "kedveskedtek". A valódi csoda a második emeletre érve indul útjára. Itt található ugyanis a tágas nappali, a színekben pompázó étkező, a konyha és egy kellemes kis "bisztró", ami reggeli kávézások tökéletes helyszíne lehet.

További képekért kattints a fotókra!   

edison_utca_nappali.jpg

 

edison_utca_etkezo.jpg

 

A harmadik emelet az "intim szféra", a hálószobáknak ad helyet. Ezek közül az egyik a szülői háló, a másik pedig a gyerekszoba, igazi Star Wars rajongóknak. Előbbi helyiségben az elegáns és a modern stílus keveredik, egy kis extravaganciával fűszerezve, utóbbi falát pedig egy Tim Burton és a Star Wars világát megidéző és ezeket vegyítő falikép díszíti. 

További képekért kattints a fotókra!   

edison_utca_haloszoba.jpg

edison_utca_gyerekszoba.jpg 

A designon túl természetesen a felszereltség tekintetében is jól szuperál a családi ház. Automata kapu- és garázsajtó, biztonsági rendszer kaputelefonnal, légkondicionáló, szennyesledobó és szelektív hulladéktároló is rendelkezésre áll. A csodaszép ingatlan egyébként jelenleg eladó, adatlapját ide kattintva tekintheted meg!

Címkék: design stílus kényelem családi ház eladó ingatlan luxuslakás 1 érdekes lakás