Színes, extra konyhák a közös főzéshez
2015.10.27. 13:13 I csorbazs

Színes, extra konyhák a közös főzéshez

A lakások egyik kedvelt szeglete a konyha. Ugyan nem ez a helyiség játssza a legközpontibb szerepet, mégis jelentősége vitathatatlan. Mai bejegyzésünkben gyönyörű, színes konyhákat mutatunk be nektek, olyanokat, melyekben kizárólag öröm lehet a főzőcskézés.

A konyha kiválasztása számos kérdést felvet, olyanokat is, melyre a "laikusok" nem is gondolnának. Az első és legfontosabb annak felmérés, hogy mekkora terület áll rendelkezésünkre. Ez nagyban behatárolja, hogy milyen "formájú", típusú konyhák közül válogathatunk. A konyhaszigetek például kifejezetten és kizárólag nagyméretű helyiségekbe ajánlottak.

Az amerikai konyha ugyan meglehetősen megosztó, mégis egyre több lakásban találkozni vele. A kislakásokban azért szeretik, mivel megnöveli a térérzetet, a nagyokban pedig szimplán hangulatos, ha egy összefüggő tér foglalja el a ház egy részét. Ami kifejezetten lényeges az a világítás. Sok bosszús pillanatot és komoly fejtörést tud okozni, ha egy konyhában nem jártak el elég körültekintően a világítás terén.    

Akármelyik verzió mellett is döntesz, a lényeg, hogy kényelmesen lehessen mozogni és dolgozni a térben és legyen elegendő munkafelület. Lényegtelennek tűnhet, mégis nagy gondot kell fordítani a fogantyúk kiválasztására, ahogy arra is, hogy milyen színűre fested a falakat és milyen a bútorok színe. 

A következőkben az Otthontérképről válogatott különböző színvilágú és változatos stílusú konyhákat mutatunk be!

 

Modern stílusú konyha egy II. kerületi lakásban

A Vérhalom téren található az a hétlakásos társasház, melyben eladásra kínálnak egy 81 négyzetméteres lakást, amihez egy 10 négyzetméteres terasz is tartozik. A felújított, összkomfortos ingatlanban egy modern stílusú konyhát alakítottak ki.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_ii_keruletben.jpg 

 

Különlegesség Csillaghegyen

Alapos munkát végeztek a szakemberek ennek a III. kerületi lakásnak a külső és belső megtervezése során. A különlegességekben és exkluzív extrákban bővelkedő ingatlan déli szárnyában egy tágas nappali-étkező-konyha triót alakítottak ki.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_ingatlan_csillaghegy.jpg

 

Családi ház örökpanorámával és zöld konyhabútorral

Győr közelében, Nyúlon áll ez a minden igényt kielégítő családi ház, melyet a kényelem és a nyugalom kedvelőinak ajánlunk. Az ingatlan, méretéből adódóan, nagycsaládosok számára is jó választás lehet. A nappalival és az étkezővel egybefüggő konyhát modern stílusban, merész, zöld színben álmodták meg.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_ingatlan_nyul.jpg

 

Extravagáns színek Debrecenben

Igazán bátor és extravagáns színválasztást láthattok ebben a debreceni luxusingatlanban. A négyszobás ikerház konyhája élénk, lila színű, sőt a lila egyes árnyalati még a falfestésben is visszaköszönnek. A különleges stílusú otthont az egyediségek kedvelőinek ajánljuk!

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_ikerhaz_debrecen.jpg

 

Luxuslakás gyönyörű kilátással

Egy háromlakásos társasházban vár új tulajdonosra ez a 121 négyzetméter alapterületű ingatlan, mely luxusszínvonalú kényelmet nyújt a leendő lakóknak. A tégla építésű lakás konyhája kellemes zöld árnyalatú és magas minőségű gépekkel felszerelt.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kalaszi_utca_elado_ingatlan.jpg

 

Címkék: design stílus konyha családi ház eladó ingatlan eladó lakás amerikai konyhás 1 ingatlan válogatás