Milyen az ideális vécé?
2015.09.16. 19:00 I fokvarid

Milyen az ideális vécé?

Ahová a király is gyalog jár, szokták mondani, és akkor mindenki tudja, hogy a vécéről van szó. Ha új otthont veszünk nem mindegy milyen az illemhely. Szóval most összevadásztunk pár hirdetésből vécéket és lehet szavazni, hogy hol lehet a legjobban ücsörögni.

Ez is ízlés kérdése mint minden, és ide még nem is kell nagy lakberendezői tudás. Egy kis szőnyeg, újságok, szárított virágok és eléggé fontos még a papír.

Tudósok szerint életünkből 3 hónapot töltünk a vécében, ezért mostani rövid gyűjtésünkben bekukkantottunk pár fürdőbe és ezeket találtuk. A képek alatt lehet pontozni, hogy melyik vécét hány ponttal jutalmaznád. A szavazás eredménye holnap az Otthontérkép Facebook oldalán lesz elérhető!

 Minden egyben

A sok cucc között bújik meg a háttérben csupán a relatív nagynak tűnő fürdőben. A sok fürdőszobai dolognak köszönhetően igazán otthonosnak mondható.

Nézd meg milyen a lakás többi része!

wc_1.JPG

 

A retró budi

Őrületes színes csempe a vidámság jegyében, igazi időutazás egy ilyen narancssárga vécé a házban. Leggyakrabban ilyen ritkaságokat a vidéki nyaralókban lehet találni.

Nézd meg milyen a ház többi része!

wc_2.jpg

 

Kiadó vécé!

Nyilván a lakással együtt persze, de ha bérelnénk egy lakást, akkor is nagyon fontos, hogy a rezsi mellett a mellékhelyiség eléggé komfortos-e. Ebben az esetben mi nem látunk hibát.

Nézd meg milyen lakásban van!

wc_3.jpg

 

A tengeri fuvallat

Pár egyszerű praktikával egyedi vécét varázsolhatunk az unalmas kis fülkéből. Mint ez esetben is, egy tengeri csillagos ülőke és egy stílusban hozzá passzoló kis szőnyeg és már olyan mint a parton.

Nézd meg milyen lakásban van!

wc_4.jpg

 

A királylányos változat

Bohém elvarázsolt kis hely tud lenni, ha feldobjuk egy halvány rózsaszín csészével és egy márványos hatású deszkával. Reméljük nem igazi kő, mert az néha hideg lehet.

Nézd meg milyen lakásban van!

wc_5.jpg

Virágok között

Egy szép családi házban a fürdőszoba is szép. Kis díszek és növények törik meg a csempék monoton hatását. Itt is diszkréten a sarokban várakozik a kötelező kellék.

Nézd meg milyen házban van! 

wc_6.jpg

 A fürdők királya

Nincs is annál jobb, mikor focipálya méretű még a legkisebb szoba is. Itt lehet időzni, mindenféle klausztrofóbiás érzés nélkül. Bárcsak mindenhol ilyen lenne, ráadásul modern kiadásban.

Nézd meg a ház többi részét!

wc_7.jpg

 

Címkék: retró válogatás legjobb fürdőszoba vécé 1 ingatlan válogatás