Költözz Sissi kedvenc kastélyának szomszédságába!
2015.09.10. 11:15 I csorbazs

Költözz Sissi kedvenc kastélyának szomszédságába!

Egy különleges luxuskúriát mutatunk be nektek mai bejegyzésünkben, mely a Gödöllői Királyi Kastély szomszédságában található. Az exkluzív épület nem csak elhelyezkedése, de egyéb tulajdonságai miatt is igazi kuriózumnak számít.

Gödöllő, Budapest szomszédságában elterülő település. Népességszáma 2001 és 2011 között 4,6%-kal növekedett, vagyis 31 105 főről 32 522 főre emelkedett. 

Az eladott lakások átlag négyzetméter ára 154 ezer Ft/m², ami valamivel magasabb a kistérségi átlagnál (149 ezer Ft/m²). Az eladási ár 2013 és 2014 között 9,9%-kal csökkent, ami jelentősebb visszaesésnek mondható.

Teljes térképért kattints a fotóra!

godollo_ertekesitesi_ar.jpg

Mai eladó ingatlanunk 2013-as építésű. A leírás értelmében néhány helyiség kialakítása még folyamatban van, mely lehetővé teszi, hogy a leendő tulajdonos is megjeleníthesse saját ízlését, stílusát. Az családi otthon egyébként a franciaországi Provence hangulatát idézni, mely kifejezetten felkapott és dekoratív irányzat.

Most pedig jöjjenek a részletek!

Csodálatos kert levendulabokrokkal

1500 m²-es telken áll ez a több mint 500 m² alapterületű kúria, melyben 11 szobát alakítottak ki. A parkosított kert kellemes hangulatát nyáron burjánzó levendulabokrok biztosítják, dísze pedig egy elegáns szökőkút. A leendő lakók autói két darab dupla garázsban parkolhatnak.

További képekért kattints a fotóra!

godollo_elado_kuria.jpg 

Két lakrész a tetőtéren

A földszinti helyiségek befejezése az új tulajdonos feladata lesz, a tetőtéren pedig minden készen áll két különálló lakrész kialakítására. Méretéből adódóan az új építésű ingatlan kiváló választás lehet nagycsaládosok és többgenerációs családok számára.

További képekért kattints a fotóra!

godollo_elado_csaladi_haz.jpg 

Igényesség kompromisszumok nélkül

A belső terek megálmodása során a minőség elsődleges szempont volt. Ennek megfelelően kizárólag magas nívójú alapanyagokat használtak fel, illetve hasonlóan jártak el a műszaki megoldások tekintetében is.

További képekért kattints a fotóra!

godollo_elado_luxusingatlan.jpg 

Elsődleges a kényelem

Több helyiség is a kikapcsolódást szolgálja, ilyen például a wellnessrészleg, az edzőterem és a hangulatos borospince is. Összességében, egy igényes és egyedi ingatlannal van dolgunk, mely remek terepe lehet a közösségi életnek, partiknak, összejöveteleknek.

További képekért kattints a fotóra! 

godollo_elado_ingatlan.jpg 

 

Címkék: minőség luxus provence eladó ingatlan tetőtér kúria Gödöllő 1 ingatlan válogatás